København
Rejs direkte til Roskilde med tog
Roskilde
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Roskilde?

Planlægger du at rejse til Roskilde fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Roskilde på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Roskilde, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Danske StatsBaner (DSB)) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Roskilde på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Roskilde-rejse.

På din rejse fra København til Roskilde har du flere transportmuligheder

Togbillet København Roskilde

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Roskilde-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Roskilde, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Roskilde

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Roskilde
Danmark
Afstand
31 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter København Roskilde billetter
Søg efter overnatning i Roskilde
Planlæg nemt din rejse fra København til Roskilde med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Roskilde med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Roskilde, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Danske StatsBaner (DSB) for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Roskilde med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Roskilde?

Afgangsstationer i København

København H
Kort
Københavns Lufthavn Kastrup
Kort
Österport
Kort
Valby St.
Kort
Nørreport St.
Kort
Ny Ellebjerg St.
Kort

Ankomststationer i Roskilde

Roskilde
Kort
Trekroner St.
Kort
Roskilde Festivalplads St.
Kort
Søg efter København Roskilde billetter
Søg efter overnatning i Roskilde

3 tips til billigere rejser mellem København og Roskilde

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Roskilde og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med tog, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Roskilde.

  • 1. Bestil på forhånd
    Dette er ofte det mest kendte tip til at spare penge på rejser mellem København og Roskilde. Det skyldes, at tog-, fly-, bus- eller færgebilletter ofte er billigere, hvis du køber dem i god tid. Dette kan nogle gange spare dig titusindvis eller endda hundredvis af euro på din rejse København-Roskilde.
  • 2. Undgå ekstraudstyr
    Nogle ekstraudstyr, såsom mad og drikkevarer, der indtages under rejsen fra København til Roskilde, kan være dyre og er ikke altid nødvendige på en kort rejse. Hvis du vil spare penge, kan du forsøge at planlægge snacks eller drikkevarer, inden du rejser til Roskilde, og bruge gratis alternativer til underholdning, f.eks. at læse en bog.
  • 3. Sammenlign transportformer
    Det kan være en god idé at sammenligne de forskellige transportformer for at spare penge på din rejse fra København til Roskilde. Selvom det kan virke som den hurtigste mulighed for at komme til Roskilde at flyve eller tage toget, kan samkørsel eller bus ofte være billigere alternativer. Overvej også rejsens længde og ruten for at finde den mest økonomiske løsning, der passer bedst til dine behov.

Tog København Roskilde

Togbilletter fra København til Roskilde kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Roskilde mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Roskilde. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Roskilde.

Togene mellem København og Roskilde er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra København til Roskilde afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Roskilde er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togene mellem København og Roskilde er udstyret med ramper og reserverede siddepladser til kørestolsbrugere og passagerer med nedsat mobilitet. Handicappede rejsende opfordres til at kontakte assistancetjenesten før rejsen for at få yderligere hjælp og optimal pleje i København.

Togvirksomheder fra København til Roskilde

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til København Roskilde

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt