Rejser fra København til Rostock

Planlæg din tur fra København til Rostock i tog, bus, samkørsel

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra København til Rostock i tog, bil, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
København
Rostock
  • Få priser
2
København
Lubeck
Rostock
/
/
  • Få priser
3
København
Malmø
Rostock
/
  • Få priser

Rejse København Rostock

Transportformersamkørsel, bus, tog
afstand179 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra København til Rostock?

Vi tilbyder 3 ruter i tog, bus, samkørselat forberede din København Rostock tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, samkørsel).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen København Rostock ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i København og Rostock på et kort samt ruten København Rostock og de forskellige forbindelsespunkter (Rostock, Seehafen, Scandlines-Terminal Bus Station, Rostock, ZOB Bus Station, København H Station, Copenhagen Station, Österport Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Rostock

Alle transportformer København Rostock

For en tur fra København (Danmark) til Rostock (Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland) med en afstand på 179 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret samkørsel, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Du er heldig, der er en direkte København-Rostock bus service, der ofte er den billigste løsning.
Du vil bordlægge en bus til København. Bussen vil slippe dig af i Rostock, ZOB (1.6 km fra Rostock, Tyskland) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Kobenhavn busstation (ved 1.5 km de København) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Rostock.
Det er ikke muligt at gå direkte fra København til Rostock uden forandring. Du kan tage togetKøbenhavn-Malmø og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Malmø forlader fra København H banegård i København. Ankomst til Malmø vil være på Malmö Centralstation Station (0.7 km fra centrum).
Blablacar er den vigtigste carpooling platform i Europa, hvor chauffører har Lubeck-Rostock kan tage dig som passager, og du vil kombinere med en rejse i tog at dække hele turen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)