Anbefalet rute
København
Rejs direkte til Rostock med bus
Rostock
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med tog, bus til Lubeck
Lubeck
Rejs med bus, samkørsel til Rostock
Rostock
Se priser
København
Rejs med bus, tog til Malmø
Malmø
Rejs med bus til Rostock
Rostock
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Rostock?

Planlægger du at rejse til Rostock fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Rostock på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Rostock, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, SJ, FlixBus eller IC Bus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Rostock på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Rostock-rejse.

På din rejse fra København til Rostock har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Rostock

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Rostock, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Rostock

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Rostock-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Samkørsel København Rostock

Samkørsel mellem København og Rostock er perfekt, hvis du ønsker at rejse til Rostock i godt selskab og reducere transportomkostningerne. Men der kan være begrænset fleksibilitet med hensyn til tidsplaner og opsamlingssteder i enten København eller Rostock.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Rostock, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Rostock

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Rostock
Tyskland
Mecklenburg-Vorpommern
Afstand
179 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus
Søg efter København Rostock billetter
Søg efter overnatning i Rostock
Planlæg nemt din rejse fra København til Rostock med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Rostock med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Rostock, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, SJ, FlixBus eller IC Bus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Rostock med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Rostock

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Rostock?
Priser Busbilletter fra København til Rostock er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Rostock (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Rostock, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Service om bord Moderne busser mellem København og Rostock er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem København og Rostock kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra København til Rostock er normalt meget langsommere end tog til Rostock for at tilbagelægge den 179 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Rostock?
Komfort Togene mellem København og Rostock tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Miljøvenligt Toget fra København til Rostock anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Landskaber Togene mellem København og Rostock byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger København-Rostock-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Rostock-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved samkørsel fra København til Rostock?
Økonomisk Samkørsel fra København til Rostock er ofte den mest økonomiske måde at rejse på.
Venlighed Samkørsel mellem København og Rostock er ofte mere behageligt og venligt end andre transportformer, især hvis du deler rejsen med søde mennesker.
Miljøvenligt Ved at dele en bil med andre reducerer du miljøbelastningen fra en rejse fra København til Rostock.
Tilgængelighed Det kan være svært at finde tilgængelighed for en samkørsel fra København til Rostock, især hvis du planlægger i forvejen. De fleste samkørselsordninger er kun tilgængelige nogle få dage eller uger før afrejse.
Pålidelighed Du bør stole på chaufførens punktlighed og pålidelighed på din København Rostock-rejse. De er ikke altid til tiden.
Komfort Du er nødt til at dele pladsen i bilen med andre passagerer under hele rejsen fra København til Rostock.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Rostock?

Afgangsstationer for busser i København

Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort
Kobenhavn
Kort
Köbenhavns Lufthavn
Kort

Afgangsstationer i København

København H
Kort
Copenhagen
Kort
Österport
Kort
Valby St.
Kort
Nørreport St.
Kort
Ny Ellebjerg St.
Kort
Københavns Lufthavn Kastrup
Kort

Rostock ankomst busstationer

Rostock, Seehafen, Scandlines-Terminal
Kort
Rostock, ZOB
Kort
Søg efter København Rostock billetter
Søg efter overnatning i Rostock

3 tips til billigere rejser mellem København og Rostock

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Rostock og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus, tog eller samkørsel, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Rostock.

  • 1. Bestil på forhånd
    Dette er ofte det mest kendte tip til at spare penge på rejser mellem København og Rostock. Det skyldes, at tog-, fly-, bus- eller færgebilletter ofte er billigere, hvis du køber dem i god tid. Dette kan nogle gange spare dig titusindvis eller endda hundredvis af euro på din rejse København-Rostock.
  • 2. Sammenlign priser
    Ved at bruge Vivanoda er en god måde at finde de bedste priser på din rejse fra København til Rostock på. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser fra forskellige transportudbydere i én søgning og finde den bedste pris for dit ophold i Rostock.
  • 3. Undgå spidsbelastningsperioder
    Billetter fra København til Rostock er meget ofte billigere, hvis du rejser uden for myldretiden. Ved at undgå disse travle tidspunkter på dagen kan du spare penge på din rejsebillet. Desuden kan det give dig en mere komfortabel rejse, hvis du rejser til Rostock uden for myldretiden.

Bus København Rostock

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen København-Rostock, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busser mellem København og Rostock har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Rostock varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Rostock på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem København og Rostock varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Rostock på din rejsedato.

De fleste busser mellem København og Rostock er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din København-Rostock-busbillet.

Busselskaber København Rostock

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Søg efter busbilletter København Rostock

Tog København Rostock

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra København til Rostock afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Rostock er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Rostock. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Rostock.

Togene mellem København og Rostock er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Togbilletter fra København til Rostock kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Rostock mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem København og Rostock anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra København til Rostock

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SJ
SJ
Søg efter togbilletter til København Rostock

Samkørsel København Rostock

Varigheden af en samkørsel mellem København og Rostock afhænger også af trafikforholdene og af den rute, som chaufføren tager. Ved at starte en prissøgning på Vivanoda nu, får du den estimerede tid for hvert tilgængeligt samkørselstilbud.

Samkørsel anses generelt for at være en sikker mulighed for at rejse mellem København og Rostock. Det er dog vigtigt at tjekke chaufførernes anmeldelser og bedømmelser, før du booker en tur. Det anbefales også, at du kun deler dine personlige oplysninger med personer, du har tillid til.

Det er muligt at bestille en samkørsel i sidste øjeblik, men det afhænger af chaufførernes tilgængelighed og efterspørgslen på rejsen. Det anbefales at bestille din samkørsel på forhånd for at garantere din rejse.

Den gennemsnitlige pris for en samkørsel fra København til Rostock afhænger af en række faktorer, herunder tidspunktet på året, udbud og efterspørgsel og den anvendte samkørselsplatform. For at få et meget præcist estimat af prisen og tilgængeligheden af en samkørsel fra København til Rostock, start en søgning på Vivanoda ved at indtaste dine rejsedatoer.

Samkørsel anses for at være en mere miljøvenlig løsning end andre transportformer, da det reducerer CO2-emissionerne ved at reducere antallet af biler på vejene. Dette afhænger dog af antallet af personer, der deler det samme køretøj, og køretøjets brændstofforbrug.

Afgangs- og ankomsttiderne for samkørselsordninger fra København til Rostock varierer afhængigt af chaufføren og den valgte rute. Vivanoda tilbyder dig søgemuligheder for at indsnævre de mest passende tidspunkter.

Samkørselsplatform København Rostock

Blablacar
Blablacar
Søg efter en samkørsel København Rostock
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt