Anbefalet rute
København
Rejs direkte til Sarajevo med fly
Sarajevo
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med bus til München
München
Rejs med fly til Sarajevo
Sarajevo
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Sarajevo?

Planlægger du at rejse til Sarajevo fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Sarajevo på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Sarajevo, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (FlixBus, Lufthansa, Austrian Airlines eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Sarajevo på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Sarajevo-rejse.

På din rejse fra København til Sarajevo har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Sarajevo

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Sarajevo, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Flybilletter København Sarajevo

Mange flyvninger forbinder København til Sarajevo hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Sarajevo på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Sarajevo, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Sarajevo

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Sarajevo
Bosnien-Hercegovina
Afstand
1378 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly
Søg efter København Sarajevo billetter
Søg efter overnatning i Sarajevo
Planlæg nemt din rejse fra København til Sarajevo med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Sarajevo med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Sarajevo, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som FlixBus, Lufthansa, Austrian Airlines eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Sarajevo med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Sarajevo

Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Sarajevo?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Sarajevo, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Hastighed At flyve mellem København og Sarajevo er den hurtigste måde at rejse de 1378 km mellem København og Sarajevo på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Sarajevo er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Priser Flybilletter fra København til Sarajevo kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Sarajevo har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Sarajevo?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Sarajevo, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Priser Busbilletter fra København til Sarajevo er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Sarajevo (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Service om bord Moderne busser mellem København og Sarajevo er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Rejsetid Busser fra København til Sarajevo er normalt meget langsommere end tog til Sarajevo for at tilbagelægge den 1378 km lange strækning.
Komfort Busser mellem København og Sarajevo kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Sarajevo?

Afgangsstationer for busser i København

Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Ankomstlufthavne i Sarajevo

Butmir
Kort
Søg efter København Sarajevo billetter
Søg efter overnatning i Sarajevo

3 tips til billigere rejser mellem København og Sarajevo

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Sarajevo og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus eller fly, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Sarajevo.

  • 1. Sammenlign priser
    Ved at bruge Vivanoda er en god måde at finde de bedste priser på din rejse fra København til Sarajevo på. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser fra forskellige transportudbydere i én søgning og finde den bedste pris for dit ophold i Sarajevo.
  • 2. Vær fleksibel med hensyn til datoer
    København-Sarajevo billetter er ofte billigere i løbet af ugen end i weekenden. Hvis du har råd til at rejse til Sarajevo i løbet af ugen frem for i weekenden, kan du spare penge på din København-Sarajevo-billet. Hvis du er fleksibel med hensyn til datoer, kan det desuden også hjælpe dig med at finde de bedste priser til Sarajevo.
  • 3. Bestil på forhånd
    Dette er ofte det mest kendte tip til at spare penge på rejser mellem København og Sarajevo. Det skyldes, at tog-, fly-, bus- eller færgebilletter ofte er billigere, hvis du køber dem i god tid. Dette kan nogle gange spare dig titusindvis eller endda hundredvis af euro på din rejse København-Sarajevo.

Bus København Sarajevo

De fleste busser mellem København og Sarajevo er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Varigheden af busrejsen mellem København og Sarajevo varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Sarajevo på din rejsedato.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din København-Sarajevo-busbillet.

Busser mellem København og Sarajevo har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Sarajevo varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Sarajevo på Vivanoda.

Hyppigheden af afgangene til København fra Sarajevo varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Sarajevo, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busselskaber København Sarajevo

FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter København Sarajevo

Flyrejser København Sarajevo

Flyselskaber København Sarajevo

Lufthansa
Lufthansa
Austrian Airlines
Austrian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
BH Airlines
BH Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Niki Airlines
Niki Airlines
Søg efter flybilletter København Sarajevo

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt