Rejser fra København til Taastrup

Planlæg din tur fra København til Taastrup i tog

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra København til Taastrup i tog

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
København
Taastrup
  • Få priser

Rejse København Taastrup

Transportformertog
afstand17 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra København til Taastrup?

Vi tilbyder 1 ruter i togat forberede din København Taastrup tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen København Taastrup ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i København og Taastrup på et kort samt ruten København Taastrup og de forskellige forbindelsespunkter (Høje Taastrup Station, København H Station, Københavns Lufthavn Kastrup Station, Copenhagen Station, Österport Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Taastrup

Alle transportformer København Taastrup

For en tur fra København (Danmark) til Taastrup (Danmark) med en afstand på 17 km kan du låne Kun én transportform (tog).
København Taastrup tog er direkte.
Tog ICE af Deutsche Bahn eller Danske StatsBaner (DSB) til Taastrup forlader fra København H banegård i København. Ankomst til Taastrup vil være på Høje Taastrup Station (1.7 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)