Anbefalet rute
København
Rejs med fly til Madrid
Madrid
Rejs med samkørsel, bus, tog til Valladolid
Valladolid
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med fly, bus til Paris
Paris
Rejs med bus, samkørsel til Valladolid
Valladolid
Se priser
København
Rejs direkte til Valladolid med bus
Valladolid
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Valladolid?

Planlægger du at rejse til Valladolid fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Valladolid på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Valladolid, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Renfe, ALSA, Eurolines, FlixBus eller Iberia) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Valladolid på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Valladolid-rejse.

På din rejse fra København til Valladolid har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Valladolid

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Valladolid, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Valladolid

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Valladolid-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Valladolid

Mange flyvninger forbinder København til Valladolid hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Valladolid på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Valladolid, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Valladolid

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Valladolid
Spanien
Afstand
2000 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter København Valladolid billetter
Søg efter overnatning i Valladolid
Planlæg nemt din rejse fra København til Valladolid med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Valladolid med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Valladolid, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Renfe, ALSA, Eurolines, FlixBus eller Iberia for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Valladolid med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Valladolid

Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Valladolid?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Valladolid, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Hastighed At flyve mellem København og Valladolid er den hurtigste måde at rejse de 2000 km mellem København og Valladolid på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Valladolid har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Valladolid er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Valladolid?
Tilgængelighed Togstationerne i København eller Valladolid ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Landskaber Togene mellem København og Valladolid byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Fleksibilitet København Valladolid-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Omkostninger København-Valladolid-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Valladolid?
Service om bord Moderne busser mellem København og Valladolid er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Valladolid, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Rejsetid Busser fra København til Valladolid er normalt meget langsommere end tog til Valladolid for at tilbagelægge den 2000 km lange strækning.
Komfort Busser mellem København og Valladolid kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Valladolid?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Valladolid ankomst busstationer

Valladolid
Kort

Ankomststationer i Valladolid

Valladolid-Campo Grande
Kort
Søg efter København Valladolid billetter
Søg efter overnatning i Valladolid

Bus København Valladolid

Hyppigheden af afgangene til København fra Valladolid varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Valladolid, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

De fleste busser mellem København og Valladolid er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Valladolid varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Valladolid på Vivanoda.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din København-Valladolid-busbillet.

Busselskaber København Valladolid

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Søg efter busbilletter København Valladolid

Tog København Valladolid

Togbilletter fra København til Valladolid kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Valladolid mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Valladolid. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Valladolid.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem København og Valladolid anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra København til Valladolid

Renfe
Renfe
Søg efter togbilletter til København Valladolid

Flyrejser København Valladolid

Flyselskaber København Valladolid

Iberia
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Søg efter flybilletter København Valladolid

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt