Anbefalet rute
København
Rejs direkte til Zaragoza med fly
Zaragoza
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med fly til Barcelona
Barcelona
Rejs med samkørsel, tog, bus til Zaragoza
Zaragoza
Se priser
København
Rejs med fly til Madrid
Madrid
Rejs med samkørsel, bus, tog til Zaragoza
Zaragoza
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Zaragoza?

Planlægger du at rejse til Zaragoza fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Zaragoza på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Zaragoza, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA eller Iberia) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Zaragoza på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Zaragoza-rejse.

På din rejse fra København til Zaragoza har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Zaragoza

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Zaragoza, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Zaragoza

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Zaragoza-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Zaragoza

Mange flyvninger forbinder København til Zaragoza hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Zaragoza på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Zaragoza, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Zaragoza

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Zaragoza
Spanien
Afstand
1841 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter København Zaragoza billetter
Søg efter overnatning i Zaragoza
Planlæg nemt din rejse fra København til Zaragoza med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Zaragoza med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Zaragoza, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA eller Iberia for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Zaragoza med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Zaragoza

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Zaragoza?
Priser Busbilletter fra København til Zaragoza er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Zaragoza (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Zaragoza, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem København og Zaragoza kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra København til Zaragoza er normalt meget langsommere end tog til Zaragoza for at tilbagelægge den 1841 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Zaragoza?
Tilgængelighed Togstationerne i København eller Zaragoza ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Landskaber Togene mellem København og Zaragoza byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger København-Zaragoza-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Zaragoza-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Zaragoza?
Hastighed At flyve mellem København og Zaragoza er den hurtigste måde at rejse de 1841 km mellem København og Zaragoza på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Zaragoza, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Priser Flybilletter fra København til Zaragoza kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Sikkerhedskontrol Rejsende til Zaragoza er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Zaragoza?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Zaragoza ankomst busstationer

Zaragoza
Kort

Ankomststationer i Zaragoza

Zaragoza Delicias
Kort
Miraflores
Kort
Zaragoza Portillo
Kort

Ankomstlufthavne i Zaragoza

Zaragoza
Kort
Søg efter København Zaragoza billetter
Søg efter overnatning i Zaragoza

Bus København Zaragoza

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Zaragoza varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Zaragoza på Vivanoda.

Hyppigheden af afgangene til København fra Zaragoza varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Zaragoza, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

De fleste busser mellem København og Zaragoza er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen København-Zaragoza, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber København Zaragoza

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Søg efter busbilletter København Zaragoza

Tog København Zaragoza

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem København og Zaragoza anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Zaragoza. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Zaragoza. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Zaragoza.

Togene mellem København og Zaragoza er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Togvirksomheder fra København til Zaragoza

Renfe
Renfe
Søg efter togbilletter til København Zaragoza

Flyrejser København Zaragoza

Flyselskaber København Zaragoza

Iberia
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Primera Air
Primera Air
Ryanair
Ryanair
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Søg efter flybilletter København Zaragoza

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt