Rejser fra Kristiansand til Bergen

Planlæg din tur fra Kristiansand til Bergen i tog, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Kristiansand til Bergen i fly, færge, tog

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Kristiansand
Bergen
  • Få priser
2
Kristiansand
Stavanger
Bergen
/
  • Få priser

Rejse Kristiansand Bergen

Transportformerfly, færge, tog
afstand292 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Kristiansand til Bergen?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, færge, flyat forberede din Kristiansand Bergen tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, færge, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Kristiansand Bergen ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Kristiansand og Bergen på et kort samt ruten Kristiansand Bergen og de forskellige forbindelsespunkter (Flesland Lufthavn, Bergen Ferry Terminal, Kjevik Lufthavn, Kristiansand Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Bergen

Alle transportformer Kristiansand Bergen

For en tur fra Kristiansand (Norge) til Bergen (Norge) med en afstand på 292 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly Kristiansand> Bergen bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut Kristiansand ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Kjevik fjernbetjening KRS 7.6 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Bergen (Flesland Lufthavn, IATA kode: BGO) drives af Norwegian Air Shuttle eller Wideroe.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Kristiansand til Bergen uden forandring. Du kan tage togetKristiansand-Stavanger og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af NSB til Stavanger forlader fra Kristiansand banegård i Kristiansand. Ankomst til Stavanger vil være på Stavanger Station (1 km fra centrum).
Der er ingen direkte overgang til Kristiansand Bergen, så du bliver nødt til at bruge andre midler (tog) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Stavanger-Bergen.
Du vil starte i Stavanger havn på 1.8 km de Stavanger ombord på et Fjord Line skib. Båden vil dock i Bergen Port på 1.2 km fra Bergen. Vi råder dig til at ankomme til Stavanger Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)