Rejser fra Linköping til Luleå

Planlæg din tur fra Linköping til Luleå i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Linköping til Luleå i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Linköping
Stockholm
Luleå
/
/
  • Få priser
2
Linköping
Luleå
  • Få priser

Rejse Linköping Luleå

Transportformerfly, bus, tog
afstand866 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Linköping til Luleå?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, bus, flyat forberede din Linköping Luleå tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Linköping Luleå ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Linköping og Luleå på et kort samt ruten Linköping Luleå og de forskellige forbindelsespunkter (Kallax Lufthavn, Luleå Centralstation Station, Linköping Centralstation Station, Linköping Fjärrbussterminal Bus Station, Linköping Bus Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Luleå

Alle transportformer Linköping Luleå

For en tur fra Linköping (Sverige) til Luleå (Sverige) med en afstand på 866 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Linköping til Luleå med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Linköping-Stockholm og Stockholm-Luleå så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ eller Snälltåget til Stockholm forlader fra Linköping Centralstation banegård i Linköping. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Stockholm, hvor toget , der drives af SJ, forlader Luleå.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Linköping Luleå kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Linköping-Stockholm.
Du vil bordlægge en bus til Linköping. Bussen vil slippe dig af i Stockholm (0.5 km fra Stockholm, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Linköping Fjärrbussterminal busstation (ved 0.6 km de Linköping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Stockholm.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Luleå fra Linköping. Du kan tage flyvningenStockholm-Luleå så gør resten af ​​turen i tog.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Arlanda fjernbetjening ARN 37 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Luleå (Kallax Lufthavn, IATA kode: LLA) drives af SAS - Scandinavian Airlines eller Norwegian Air Shuttle.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)