Rejser fra Linköping til Vaxjo

Planlæg din tur fra Linköping til Vaxjo i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Linköping til Vaxjo i tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Linköping
Vaxjo
/
  • Få priser
2
Linköping
Alvesta
Vaxjo
  • Få priser
3
Linköping
Jonkoping
Vaxjo
/
  • Få priser

Rejse Linköping Vaxjo

Transportformerbus, tog
afstand178 km
Direkte linjeIngen

Hvordan er det muligt at gå fra Linköping til Vaxjo ?

Du planlægger en tur fra Linköping til Vaxjo og som mange rejsende leder du efter den bedste og billigste transportform til at rejse mellem Linköping Vaxjo? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Du kan komme i en enkelt søgning på Vivanoda, din multimodale rejseplanlægger i Europa, alle priser for tog og busser at rejse til Vaxjo fra Linköping Udfyld datoen for din rejse til Vaxjo og Vivanoda viser alle transporttilbud. Endelig skal du bruge filtrene og sorteringsindstillingerne til at finjustere resultaterne.

At rejse fra Linköping, tog eller busser af Swebus, SJ, NettBuss, Snälltåget, FlixBus og Bus4You vil føre dig til Vaxjo.

Alle transportformer Linköping Vaxjo

For en tur fra Linköping (Sverige) til Vaxjo (Sverige) med en afstand på 178 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til Linköping-Vaxjo uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne Linköping-Jonkoping og Jonkoping-Vaxjo.
Du vil bordlægge en bus til Linköping. Bussen vil slippe dig af i Jönköping Centralstation (0.4 km fra Jonkoping, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Linköping Fjärrbussterminal busstation (ved 0.6 km de Linköping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Jonkoping.En gang i Jonkoping, tag en anden træner, der fører dig til Vaxjo busstation ( Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Linköping til Vaxjo med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Linköping-Alvesta og Alvesta-Vaxjo så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ eller Snälltåget til Alvesta forlader fra Linköping Centralstation banegård i Linköping. Ankomst til Alvesta vil være på Alvesta station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Alvesta, hvor toget , der drives af SJ, forlader Vaxjo.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)