Rejser fra Luleå til Helsingborg

Planlæg din tur fra Luleå til Helsingborg i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Luleå til Helsingborg i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Luleå
Göteborg
Helsingborg
/
  • Få priser
2
Luleå
Stockholm
Helsingborg
/
  • Få priser

Rejse Luleå Helsingborg

Transportformerfly, bus, tog
afstand1175 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Luleå til Helsingborg?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, bus, flyat forberede din Luleå Helsingborg tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Luleå Helsingborg ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Luleå og Helsingborg på et kort samt ruten Luleå Helsingborg og de forskellige forbindelsespunkter (Helsingborg Centralstation Bus Station, Kallax Lufthavn, Luleå Centralstation Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Helsingborg

Alle transportformer Luleå Helsingborg

For en tur fra Luleå (Sverige) til Helsingborg (Sverige) med en afstand på 1175 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Luleå Helsingborg kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Stockholm-Helsingborg.
Du vil bordlægge en bus til Stockholm. Bussen vil slippe dig af i Helsingborg Centralstation (0.3 km fra Helsingborg, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Stockholm busstation (ved 0.5 km de Stockholm) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Helsingborg.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Luleå til Helsingborg uden forandring. Du kan tage togetLuleå-Stockholm og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Luleå Centralstation banegård i Luleå. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Helsingborg fra Luleå. Du kan tage flyvningenLuleå-Göteborg så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Luleå ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Kallax fjernbetjening LLA 4.2 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Göteborg (Landvetter Lufthavn, IATA kode: GOT) drives af SAS - Scandinavian Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)