Anbefalet rute
Luleå
Rejs med tog, fly til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Helsingborg
Helsingborg
Se priser
Alternative ruter
Luleå
Rejs med tog, fly til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus til Helsingborg
Helsingborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Luleå til Helsingborg?

Planlægger du at rejse til Helsingborg fra Luleå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Luleå til Helsingborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Luleå og Helsingborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Luleå og Helsingborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Luleå-Helsingborg-rejse.

På din rejse fra Luleå til Helsingborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Luleå til Helsingborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Luleå til Helsingborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Luleå Helsingborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Luleå Helsingborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Luleå Helsingborg

Mange flyvninger forbinder Luleå til Helsingborg hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Helsingborg på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Luleå til Helsingborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Luleå Helsingborg

Afgangsby
Luleå
Sverige
Destination by
Helsingborg
Sverige
Afstand
1175 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Luleå Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg
Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Helsingborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Helsingborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Luleå og Helsingborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Luleå og Helsingborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Luleå og Helsingborg

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Luleå til Helsingborg?
Hastighed Tog fra Luleå til Helsingborg er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Luleå-Helsingborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Luleå til Helsingborg?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Luleå og Helsingborg, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Luleå og Helsingborg kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Luleå til Helsingborg?
Hastighed At flyve mellem Luleå og Helsingborg er den hurtigste måde at rejse de 1175 km mellem Luleå og Helsingborg på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Helsingborg er ofte nødt til at ankomme tidligt til Luleå lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Luleå? Hvor ankommer jeg i Helsingborg?

Afgangsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Luleå

Kallax
Kort

Helsingborg ankomst busstationer

Helsingborg Centralstation
Kort
Søg efter Luleå Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg

Bus Luleå Helsingborg

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Luleå-Helsingborg bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Hyppigheden af afgangene til Luleå fra Helsingborg varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Helsingborg, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Luleå-Helsingborg, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Luleå Helsingborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Luleå Helsingborg

Tog Luleå Helsingborg

Togene mellem Luleå og Helsingborg er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Luleå til Helsingborg. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togbilletter fra Luleå til Helsingborg kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togvirksomheder fra Luleå til Helsingborg

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Luleå Helsingborg

Flyrejser Luleå Helsingborg

Flyselskaber Luleå Helsingborg

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Søg efter flybilletter Luleå Helsingborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt