Anbefalet rute
Luleå
Rejs direkte til Malmø med fly, tog
Malmø
Se priser
Alternative ruter
Luleå
Rejs med tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med tog, bus, fly til Malmø
Malmø
Se priser
Luleå
Rejs med tog til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Malmø
Malmø
Se priser

Hvordan kommer man fra Luleå til Malmø?

Planlægger du at rejse til Malmø fra Luleå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Luleå til Malmø på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Luleå og Malmø, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Luleå og Malmø på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Luleå-Malmø-rejse.

På din rejse fra Luleå til Malmø har du flere transportmuligheder

Bus fra Luleå til Malmø

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Luleå til Malmø, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Luleå Malmø

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Luleå Malmø-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Luleå Malmø

Mange flyvninger forbinder Luleå til Malmø hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Malmø på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Luleå til Malmø, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Luleå Malmø

Afgangsby
Luleå
Sverige
Destination by
Malmø
Sverige
Afstand
1214 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Luleå Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø
Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Malmø med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Malmø med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Luleå og Malmø, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Luleå og Malmø med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Luleå og Malmø

Fordele og ulemper ved at flyve fra Luleå til Malmø?
Hastighed At flyve mellem Luleå og Malmø er den hurtigste måde at rejse de 1214 km mellem Luleå og Malmø på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Luleå Malmø har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Luleå til Malmø?
Service om bord Moderne busser mellem Luleå og Malmø er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Luleå og Malmø kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Luleå til Malmø?
Tilgængelighed Togstationerne i Luleå eller Malmø ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Luleå-Malmø-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Luleå? Hvor ankommer jeg i Malmø?

Afgangsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Luleå

Kallax
Kort

Malmø ankomst busstationer

Malmö Triangeln station
Kort
Malmö Svävarterminalen
Kort
Malmö
Kort

Ankomststationer i Malmø

Malmö Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Malmø

Sturup
Kort
Søg efter Luleå Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø

Bus Luleå Malmø

Busser mellem Luleå og Malmø har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Hyppigheden af afgangene til Luleå fra Malmø varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Malmø, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Luleå-Malmø-busbillet.

Busselskaber Luleå Malmø

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Luleå Malmø

Tog Luleå Malmø

Det anbefales at bestille din togbillet fra Luleå til Malmø mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Luleå til Malmø. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togbilletter fra Luleå til Malmø kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togvirksomheder fra Luleå til Malmø

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Luleå Malmø

Flyrejser Luleå Malmø

Flyselskaber Luleå Malmø

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Luleå Malmø
Luleå til Malmø bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Luleå til Malmø

Hvad skal man se og lave i Malmø?

Seværdigheder i Malmø, som man ikke må gå glip af, er Turning Torso, en moderne spiralformet boligbygning, og Malmø Slot, en middelalderborg fra det 16. århundrede i byens centrum. Västra Hamnen-kvarteret er også et interessant sted at besøge med sine gader, der er foret med caféer, restauranter og designerbutikker.

Hvad angår transport, er Malmø en nem by at udforske til fods eller på cykel. Byen har også et netværk af lokale busser og tog samt færgeforbindelser til København. Netværket af cykelstier er meget veludbygget, hvilket gør det til en miljøvenlig og bekvem transportmulighed for at komme rundt i byen.

Endelig skal du sørge for at besøge byens mange parker og haver, herunder Pildammsparken og Malmøs botaniske have. Disse grønne områder byder på fredelige omgivelser, hvor du kan slappe af og nyde vejret.

Søg efter Luleå Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt