Anbefalet rute
Luleå
Rejs med fly, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, tog til Norrköping
Norrköping
Se priser
Alternative ruter
Luleå
Rejs direkte til Norrköping med tog
Norrköping
Se priser

Hvordan kommer man fra Luleå til Norrköping?

Planlægger du at rejse til Norrköping fra Luleå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Luleå til Norrköping på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Luleå og Norrköping, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Luleå og Norrköping på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Luleå-Norrköping-rejse.

På din rejse fra Luleå til Norrköping har du flere transportmuligheder

Bus fra Luleå til Norrköping

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Luleå til Norrköping, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Luleå Norrköping

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Luleå Norrköping-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Luleå Norrköping

Mange flyvninger forbinder Luleå til Norrköping hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Norrköping på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Luleå til Norrköping, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Luleå Norrköping

Afgangsby
Luleå
Sverige
Destination by
Norrköping
Sverige
Afstand
836 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Luleå Norrköping billetter
Søg efter overnatning i Norrköping
Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Norrköping med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Norrköping med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Luleå og Norrköping, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Luleå og Norrköping med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Luleå og Norrköping

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Luleå til Norrköping?
Priser Busbilletter fra Luleå til Norrköping er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Norrköping (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Luleå og Norrköping kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Luleå til Norrköping?
Tilgængelighed Togstationerne i Luleå eller Norrköping ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Luleå-Norrköping-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Luleå til Norrköping?
Hastighed At flyve mellem Luleå og Norrköping er den hurtigste måde at rejse de 836 km mellem Luleå og Norrköping på.
Priser Flybilletter fra Luleå til Norrköping kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Luleå? Hvor ankommer jeg i Norrköping?

Afgangsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Luleå

Kallax
Kort

Norrköping ankomst busstationer

Norrkoping
Kort
Norrköping
Kort

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Kort
Søg efter Luleå Norrköping billetter
Søg efter overnatning i Norrköping

Bus Luleå Norrköping

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Luleå-Norrköping bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Varigheden af busrejsen mellem Luleå og Norrköping varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Norrköping på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Luleå-Norrköping varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Luleå til Norrköping på Vivanoda.

Busselskaber Luleå Norrköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Luleå Norrköping

Tog Luleå Norrköping

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Luleå til Norrköping. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Luleå til Norrköping afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Norrköping er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Luleå til Norrköping. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Luleå og Norrköping.

Togvirksomheder fra Luleå til Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Luleå Norrköping

Flyrejser Luleå Norrköping

Flyselskaber Luleå Norrköping

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Søg efter flybilletter Luleå Norrköping
Luleå til Norrköping bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Luleå til Norrköping

Hvad skal man se og lave i Norrköping?

Der er mange forskellige måder at komme rundt i Norrköping på. Byen har et effektivt offentligt transportsystem med busser og sporvogne, der forbinder de forskellige dele af byen. Det er også muligt at komme rundt på cykel, da byen har cykelstier og et cykeludlejningssystem. For rejsende, der ønsker at udforske det omkringliggende område, er det muligt at leje en bil eller tage et tog fra Norrköping Hovedbanegård.

Ud over museerne kan rejsende udforske Norrköpings gamle bydel med brostensbelagte gader og historiske bygninger samt byens parker, såsom Motala Ström River Park og Folkparken City Park. Byen er også kendt for sin årlige musikfestival, Bråvalla, som tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Søg efter Luleå Norrköping billetter
Søg efter overnatning i Norrköping

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt