Anbefalet rute
Luleå
Rejs direkte til Stockholm med tog, fly
Stockholm
Se priser
Alternative ruter
Luleå
Rejs med tog til Umeå
Umeå
Rejs med fly, tog til Stockholm
Stockholm
Se priser
Luleå
Rejs med tog til Arlanda
Arlanda
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Se priser

Hvordan kommer man fra Luleå til Stockholm?

Planlægger du at rejse til Stockholm fra Luleå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Luleå til Stockholm på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Luleå og Stockholm, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Luleå og Stockholm på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Luleå-Stockholm-rejse.

På din rejse fra Luleå til Stockholm har du flere transportmuligheder

Bus fra Luleå til Stockholm

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Luleå til Stockholm, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Luleå Stockholm

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Luleå Stockholm-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Luleå Stockholm

Mange flyvninger forbinder Luleå til Stockholm hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Stockholm på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Luleå til Stockholm, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Luleå Stockholm

Afgangsby
Luleå
Sverige
Destination by
Stockholm
Sverige
Afstand
726 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog og fly
Søg efter Luleå Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm
Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Stockholm med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Stockholm med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Luleå og Stockholm, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Luleå og Stockholm med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Luleå og Stockholm

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Luleå til Stockholm?
Priser Busbilletter fra Luleå til Stockholm er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Stockholm (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Rejsetid Busser fra Luleå til Stockholm er normalt meget langsommere end tog til Stockholm for at tilbagelægge den 726 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Luleå til Stockholm?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Luleå til Stockholm, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Priser Flybilletter fra Luleå til Stockholm kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Luleå til Stockholm?
Hastighed Tog fra Luleå til Stockholm er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet Luleå Stockholm-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i Luleå? Hvor ankommer jeg i Stockholm?

Afgangsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort
Luleå Notviken station
Kort

Afgangslufthavne i Luleå

Kallax
Kort

Stockholm ankomst busstationer

Stockholm
Kort
Karolinska institutet
Kort
Rålambshovsparken
Kort

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Stockholm

Arlanda
Kort
Bromma
Kort
Søg efter Luleå Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Bus Luleå Stockholm

Varigheden af busrejsen mellem Luleå og Stockholm varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Stockholm på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Luleå-Stockholm varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Luleå til Stockholm på Vivanoda.

Busser mellem Luleå og Stockholm har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Luleå Stockholm

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Luleå Stockholm

Tog Luleå Stockholm

Det anbefales at bestille din togbillet fra Luleå til Stockholm mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togbilletter fra Luleå til Stockholm kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Luleå til Stockholm afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Stockholm er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togvirksomheder fra Luleå til Stockholm

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Luleå Stockholm

Flyrejser Luleå Stockholm

Flyselskaber Luleå Stockholm

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Luleå Stockholm
Luleå til Stockholm bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Luleå til Stockholm

Hvad skal man se og lave i Stockholm?

Stockholm er også kendt for sit stilfulde og minimalistiske design med mange butikker med mode, møbler og interiørdesign. For madelskere byder byen på moderne nordiske retter samt traditionelle svenske retter som köttbullar (kødboller) og smörgåsbord.

Byens grønne områder må man heller ikke gå glip af, med Royal Djurgården Park og Bergius Botaniske Have som populære destinationer for gåture og picnicture. Hvis du vil have en panoramaudsigt over byen, må du ikke gå glip af tv-tårnet Kaknästornet.

Endelig er Stockholms livlige natteliv et andet attraktivt aspekt af byen med mange barer, klubber og restauranter, der har åbent til langt ud på natten. Stockholm er en fascinerende og mangfoldig by, der har noget at byde på for enhver rejsende.

Søg efter Luleå Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt