Luleå
Rejs direkte til Umeå med tog
Umeå
Se priser

Hvordan kommer man fra Luleå til Umeå?

Planlægger du at rejse til Umeå fra Luleå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Luleå til Umeå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Luleå og Umeå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ eller Norrtåg) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Luleå og Umeå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Luleå-Umeå-rejse.

På din rejse fra Luleå til Umeå har du flere transportmuligheder

Togbillet Luleå Umeå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Luleå Umeå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Luleå til Umeå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Luleå Umeå

Afgangsby
Luleå
Sverige
Destination by
Umeå
Sverige
Afstand
215 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Luleå Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå
Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Umeå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Umeå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Luleå og Umeå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ eller Norrtåg for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Luleå og Umeå med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Luleå? Hvor ankommer jeg i Umeå?

Afgangsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort
Luleå Notviken station
Kort

Ankomststationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort
Søg efter Luleå Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå

Tog Luleå Umeå

Togbilletter fra Luleå til Umeå kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Luleå til Umeå mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Luleå til Umeå afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Umeå er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togvirksomheder fra Luleå til Umeå

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Luleå Umeå
Luleå til Umeå tog billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Luleå til Umeå

Hvad skal man se og lave i Umeå?

Umeås vigtigste turistattraktioner omfatter Västerbottens Museum, Umeå Domkirke, Nydalasjön Strand og Norrlands Botaniske Have. Västerbottens Museum præsenterer regionens historie og kultur, mens Umeå Domkirke er et fint eksempel på neoklassisk arkitektur. Nydalasjön strand er et fantastisk sted at nyde den svenske sommer og svømme i søen. Norrlands botaniske have byder på et fint udvalg af lokale og eksotiske planter.

Umeå er også kendt for sit livlige natteliv og musikscene. Byen er vært for flere festivaler i løbet af året, herunder Umeå Jazz Festival i oktober og Umeå Open folkemusikfestival i februar.

Den offentlige transport i Umeå er praktisk og tilgængelig med busser, der kører i hele byen. Der er også taxaer til rådighed, og der er cykelstier for dem, der foretrækker at rejse på cykel. Umeås centrum er relativt kompakt, så det er nemt at komme rundt til fods.

Få mest muligt ud af dit ophold i Umeå for at opleve alt det, som denne svenske by har at byde på, fra kultur til natteliv og natur.

Søg efter Luleå Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt