Anbefalet rute
Luleå
Rejs direkte til Uppsala med tog
Uppsala
Se priser
Alternative ruter
Luleå
Rejs med fly, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, tog til Uppsala
Uppsala
Se priser
Luleå
Rejs med tog til Umeå
Umeå
Rejs med tog til Uppsala
Uppsala
Se priser

Hvordan kommer man fra Luleå til Uppsala?

Planlægger du at rejse til Uppsala fra Luleå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Luleå til Uppsala på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Luleå og Uppsala, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Norrtåg, Snälltåget, FlixBus eller Swebus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Luleå og Uppsala på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Luleå-Uppsala-rejse.

På din rejse fra Luleå til Uppsala har du flere transportmuligheder

Bus fra Luleå til Uppsala

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Luleå til Uppsala, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Luleå Uppsala

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Luleå Uppsala-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Luleå Uppsala

Mange flyvninger forbinder Luleå til Uppsala hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Uppsala på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Luleå til Uppsala, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Luleå Uppsala

Afgangsby
Luleå
Sverige
Destination by
Uppsala
Sverige
Afstand
677 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Luleå Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala
Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Uppsala med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Uppsala med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Luleå og Uppsala, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Norrtåg, Snälltåget, FlixBus eller Swebus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Luleå og Uppsala med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Luleå og Uppsala

Fordele og ulemper ved at flyve fra Luleå til Uppsala?
Hastighed At flyve mellem Luleå og Uppsala er den hurtigste måde at rejse de 677 km mellem Luleå og Uppsala på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Luleå Uppsala har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Luleå til Uppsala?
Service om bord Moderne busser mellem Luleå og Uppsala er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Luleå og Uppsala kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Luleå til Uppsala?
Tilgængelighed Togstationerne i Luleå eller Uppsala ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Luleå-Uppsala-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Luleå? Hvor ankommer jeg i Uppsala?

Afgangsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort
Luleå Notviken station
Kort

Afgangslufthavne i Luleå

Kallax
Kort

Uppsala ankomst busstationer

Uppsala Business Park
Kort
Uppsala Stationsgatan
Kort
Uppsala Ekonomikum
Kort
Uppsala Studentstaden
Kort
Uppsala Flogsta väg 55
Kort

Ankomststationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Kort
Søg efter Luleå Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala

Bus Luleå Uppsala

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Luleå-Uppsala varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Luleå til Uppsala på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Luleå og Uppsala varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Uppsala på din rejsedato.

Hyppigheden af afgangene til Luleå fra Uppsala varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Uppsala, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busselskaber Luleå Uppsala

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Luleå Uppsala

Tog Luleå Uppsala

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Luleå og Uppsala anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Luleå til Uppsala afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Uppsala er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Luleå til Uppsala. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Luleå og Uppsala.

Togvirksomheder fra Luleå til Uppsala

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Luleå Uppsala

Flyrejser Luleå Uppsala

Flyselskaber Luleå Uppsala

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Søg efter flybilletter Luleå Uppsala
Luleå til Uppsala bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Luleå til Uppsala

Hvad skal man se og lave i Uppsala?

Blandt de største turistattraktioner er Uppsala Domkirke, en af Sveriges største og ældste katedraler, og Uppsala Slot, en storslået fæstning fra det 16. århundrede. Gustavianum-museet, der ligger på universitetets campus, rummer en omfattende samling af historiske genstande, herunder en egyptisk mumie og et rum dedikeret til den berømte dronning Christina.

For at komme rundt i byen kan besøgende bruge offentlig transport såsom busser og tog. Cykelstier er også populære i Uppsala, og der er mange ruter til at udforske byen og dens omgivelser.

Endelig er Uppsala en livlig universitetsby med mange kulturelle arrangementer i løbet af året, f.eks. musikfestivaler og kunstudstillinger. Det årlige julemarked er også et must og byder på kulinariske lækkerier og unikke gaver til de besøgende.

Søg efter Luleå Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt