Lund
Rejs direkte til Helsingborg med bus
Helsingborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Lund til Helsingborg?

Planlægger du at rejse til Lund fra Helsingborg og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Lund til Helsingborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Lund og Helsingborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Lund og Helsingborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Lund-Helsingborg-rejse.

På din rejse fra Lund til Helsingborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Lund til Helsingborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Lund til Helsingborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Lund til Helsingborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Lund Helsingborg

Afgangsby
Lund
Sverige
Destination by
Helsingborg
Sverige
Afstand
49 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus
Søg efter Lund Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg
Planlæg nemt din rejse fra Lund til Helsingborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Lund til Helsingborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Lund og Helsingborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Lund og Helsingborg med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Lund? Hvor ankommer jeg i Helsingborg?

Afgangsstationer for busser i Lund

Lund Centralstation
Kort

Helsingborg ankomst busstationer

Helsingborg Centralstation
Kort
Søg efter Lund Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg

Bus Lund Helsingborg

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Lund-Helsingborg bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Lund-Helsingborg varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Lund til Helsingborg på Vivanoda.

Hyppigheden af afgangene til Lund fra Helsingborg varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Helsingborg, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busselskaber Lund Helsingborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Lund Helsingborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt