Anbefalet rute
Lund
Rejs direkte til Jonkoping med tog, bus
Jonkoping
Se priser
Alternative ruter
Lund
Rejs med tog til Nassjo
Nassjo
Rejs med tog, bus til Jonkoping
Jonkoping
Se priser
Lund
Rejs med bus til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Jonkoping
Jonkoping
Se priser

Hvordan kommer man fra Lund til Jonkoping?

Planlægger du at rejse til Jonkoping fra Lund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Lund til Jonkoping på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Lund og Jonkoping, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Lund og Jonkoping på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Lund-Jonkoping-rejse.

På din rejse fra Lund til Jonkoping har du flere transportmuligheder

Bus fra Lund til Jonkoping

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Lund til Jonkoping, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Lund Jonkoping

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Lund Jonkoping-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Lund til Jonkoping, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Lund Jonkoping

Afgangsby
Lund
Sverige
Destination by
Jonkoping
Sverige
Afstand
239 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog og bus
Søg efter Lund Jonkoping billetter
Søg efter overnatning i Jonkoping
Planlæg nemt din rejse fra Lund til Jonkoping med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Lund til Jonkoping med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Lund og Jonkoping, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Lund og Jonkoping med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Lund og Jonkoping

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Lund til Jonkoping?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Lund og Jonkoping, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Lund og Jonkoping kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Lund til Jonkoping?
Komfort Togene mellem Lund og Jonkoping tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Omkostninger Lund-Jonkoping-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Lund? Hvor ankommer jeg i Jonkoping?

Afgangsstationer for busser i Lund

Lund Centralstation
Kort

Afgangsstationer i Lund

Lund Centralstation
Kort

Jonkoping ankomst busstationer

Jönköping Centralstation
Kort

Ankomststationer i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort
Søg efter Lund Jonkoping billetter
Søg efter overnatning i Jonkoping

Bus Lund Jonkoping

De fleste busser mellem Lund og Jonkoping er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busser mellem Lund og Jonkoping har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Lund og Jonkoping varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Jonkoping på din rejsedato.

Busselskaber Lund Jonkoping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Lund Jonkoping

Tog Lund Jonkoping

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Lund og Jonkoping anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Lund til Jonkoping. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Lund og Jonkoping.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Lund til Jonkoping mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Lund til Jonkoping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Lund Jonkoping
Lund til Jonkoping bus, tog billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Lund til Jonkoping

Hvad skal man se og lave i Jonkoping?

Byens seværdigheder omfatter den gamle bydel med brostensbelagte gader, farverige huse og marked samt Jönköping Domkirke fra det 19. århundrede. Besøgende kan også gå en tur langs Vätternpromenaden, beundre landskabet eller tage en svømmetur i søen.

En anden populær attraktion er Jönköping Museum, som ligger i et tidligere tobakslager. Her er der udstillinger om byens og regionens historie samt midlertidige udstillinger af moderne kunst.

Byen er også en ideel base for at udforske det omkringliggende landskab. Tiveden Nationalpark ligger kun en times kørsel væk og byder på gode vandremuligheder. Vätternsøen er et paradis for fiskere og vandsportsentusiaster.

Den offentlige transport er veludbygget i Jönköping med lokale busser, der betjener byen og det omkringliggende område. Der kan også lejes taxaer og cykler til besøgende. Byen er let tilgængelig til fods, og besøgende kan let bevæge sig fra det ene turiststed til det andet på få minutter.

Søg efter Lund Jonkoping billetter
Søg efter overnatning i Jonkoping

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt