Anbefalet rute
Lund
Rejs direkte til Kalmar med tog
Kalmar
Se priser
Alternative ruter
Lund
Rejs med tog til Alvesta
Alvesta
Rejs med tog til Kalmar
Kalmar
Se priser

Hvordan kommer man fra Lund til Kalmar?

Planlægger du at rejse til Kalmar fra Lund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Lund til Kalmar på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Lund og Kalmar, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ eller Snälltåget) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Lund og Kalmar på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Lund-Kalmar-rejse.

På din rejse fra Lund til Kalmar har du flere transportmuligheder

Togbillet Lund Kalmar

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Lund Kalmar-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Lund til Kalmar, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Lund Kalmar

Afgangsby
Lund
Sverige
Destination by
Kalmar
Sverige
Afstand
223 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Lund Kalmar billetter
Søg efter overnatning i Kalmar
Planlæg nemt din rejse fra Lund til Kalmar med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Lund til Kalmar med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Lund og Kalmar, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ eller Snälltåget for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Lund og Kalmar med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Lund? Hvor ankommer jeg i Kalmar?

Afgangsstationer i Lund

Lund Centralstation
Kort

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Kort
Søg efter Lund Kalmar billetter
Søg efter overnatning i Kalmar
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt