Anbefalet rute
Lund
Rejs med bus til Jonkoping
Jonkoping
Rejs med fly, bus til Karlstad
Karlstad
Se priser
Alternative ruter
Lund
Rejs direkte til Karlstad med bus
Karlstad
Se priser
Lund
Rejs med bus til Oslo
Oslo
Rejs med bus, tog til Karlstad
Karlstad
Se priser

Hvordan kommer man fra Lund til Karlstad?

Planlægger du at rejse til Karlstad fra Lund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Lund til Karlstad på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Lund og Karlstad, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Lund og Karlstad på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Lund-Karlstad-rejse.

På din rejse fra Lund til Karlstad har du flere transportmuligheder

Bus fra Lund til Karlstad

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Lund til Karlstad, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Lund Karlstad

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Lund Karlstad-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Lund Karlstad

Mange flyvninger forbinder Lund til Karlstad hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Karlstad på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Lund til Karlstad, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Lund Karlstad

Afgangsby
Lund
Sverige
Destination by
Karlstad
Sverige
Afstand
409 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Lund Karlstad billetter
Søg efter overnatning i Karlstad
Planlæg nemt din rejse fra Lund til Karlstad med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Lund til Karlstad med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Lund og Karlstad, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Lund og Karlstad med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Lund og Karlstad

Fordele og ulemper ved at flyve fra Lund til Karlstad?
Hastighed At flyve mellem Lund og Karlstad er den hurtigste måde at rejse de 409 km mellem Lund og Karlstad på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Lund Karlstad har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Lund til Karlstad?
Service om bord Moderne busser mellem Lund og Karlstad er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Lund og Karlstad kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Lund til Karlstad?
Landskaber Togene mellem Lund og Karlstad byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Lund-Karlstad-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Lund? Hvor ankommer jeg i Karlstad?

Afgangsstationer for busser i Lund

Lund Centralstation
Kort

Karlstad ankomst busstationer

Karlstad busstation
Kort
Karlstad Universitetet
Kort

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Karlstad

Karlstad
Kort
Søg efter Lund Karlstad billetter
Søg efter overnatning i Karlstad

Bus Lund Karlstad

Busser mellem Lund og Karlstad har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Lund og Karlstad varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Karlstad på din rejsedato.

De fleste busser mellem Lund og Karlstad er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busselskaber Lund Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Lund Karlstad

Tog Lund Karlstad

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Lund til Karlstad. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Lund og Karlstad.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Lund til Karlstad afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Karlstad er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Lund til Karlstad. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Lund til Karlstad

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Lund Karlstad

Flyrejser Lund Karlstad

Flyselskaber Lund Karlstad

bmi Regional
bmi Regional
Søg efter flybilletter Lund Karlstad

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt