Rejser fra Lund til Luleå

Planlæg din tur fra Lund til Luleå i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Lund til Luleå i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Lund
Stockholm
Luleå
/
/
  • Få priser
2
Lund
Luleå
  • Få priser

Rejse Lund Luleå

Transportformerfly, bus, tog
afstand1200 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Lund til Luleå?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, bus, flyat forberede din Lund Luleå tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Lund Luleå ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Lund og Luleå på et kort samt ruten Lund Luleå og de forskellige forbindelsespunkter (Kallax Lufthavn, Luleå Centralstation Station, Lund Centralstation Station, Lund Centralstation Bus Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Luleå

Alle transportformer Lund Luleå

For en tur fra Lund (Sverige) til Luleå (Sverige) med en afstand på 1200 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Lund til Luleå med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Lund-Stockholm og Stockholm-Luleå så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af Snälltåget eller SJ til Stockholm forlader fra Lund Centralstation banegård i Lund. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Stockholm, hvor toget , der drives af SJ, forlader Luleå.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Luleå fra Lund. Du kan tage flyvningenStockholm-Luleå så gør resten af ​​turen i tog.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Arlanda fjernbetjening ARN 37 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Luleå (Kallax Lufthavn, IATA kode: LLA) drives af SAS - Scandinavian Airlines eller Norwegian Air Shuttle.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Lund Luleå kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Lund-Stockholm.
Du vil bordlægge en bus til Lund. Bussen vil slippe dig af i Stockholm (0.5 km fra Stockholm, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Lund Centralstation busstation (ved 0.5 km de Lund) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Stockholm.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)