Anbefalet rute
Lund
Rejs direkte til Östersund med tog
Östersund
Se priser
Alternative ruter
Lund
Rejs med tog, bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog til Östersund
Östersund
Se priser
Lund
Rejs med bus, tog til Malmø
Malmø
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra Lund til Östersund?

Planlægger du at rejse til Östersund fra Lund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Lund til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Lund og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Lund og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Lund-Östersund-rejse.

På din rejse fra Lund til Östersund har du flere transportmuligheder

Bus fra Lund til Östersund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Lund til Östersund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Lund Östersund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Lund Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Lund Östersund

Mange flyvninger forbinder Lund til Östersund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Östersund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Lund til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Lund Östersund

Afgangsby
Lund
Sverige
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
835 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Lund Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra Lund til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Lund til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Lund og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Lund og Östersund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Lund og Östersund

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Lund til Östersund?
Hastighed Tog fra Lund til Östersund er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Lund-Östersund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Lund til Östersund?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Lund og Östersund, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Lund og Östersund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Lund til Östersund?
Hastighed At flyve mellem Lund og Östersund er den hurtigste måde at rejse de 835 km mellem Lund og Östersund på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Östersund er ofte nødt til at ankomme tidligt til Lund lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Lund? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer for busser i Lund

Lund Centralstation
Kort

Afgangsstationer i Lund

Lund Centralstation
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort
Östersund Västra station
Kort

Ankomstlufthavne i Östersund

Froesoe
Kort
Søg efter Lund Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund

Bus Lund Östersund

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Lund-Östersund, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Varigheden af busrejsen mellem Lund og Östersund varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Östersund på din rejsedato.

Hyppigheden af afgangene til Lund fra Östersund varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Östersund, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busselskaber Lund Östersund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Lund Östersund

Tog Lund Östersund

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Lund til Östersund afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Östersund er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Lund til Östersund, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Lund til Östersund. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Lund til Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Lund Östersund

Flyrejser Lund Östersund

Flyselskaber Lund Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Søg efter flybilletter Lund Östersund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt