Anbefalet rute
Lund
Rejs direkte til Stockholm med bus, tog
Stockholm
Se priser
Alternative ruter
Lund
Rejs med bus, tog til Malmø
Malmø
Rejs med fly, bus, tog til Stockholm
Stockholm
Se priser
Lund
Rejs med tog, bus til Norrköping
Norrköping
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Se priser

Hvordan kommer man fra Lund til Stockholm?

Planlægger du at rejse til Stockholm fra Lund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Lund til Stockholm på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Lund og Stockholm, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Lund og Stockholm på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Lund-Stockholm-rejse.

På din rejse fra Lund til Stockholm har du flere transportmuligheder

Bus fra Lund til Stockholm

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Lund til Stockholm, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Lund Stockholm

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Lund Stockholm-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Lund Stockholm

Mange flyvninger forbinder Lund til Stockholm hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Stockholm på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Lund til Stockholm, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Lund Stockholm

Afgangsby
Lund
Sverige
Destination by
Stockholm
Sverige
Afstand
497 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Lund Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm
Planlæg nemt din rejse fra Lund til Stockholm med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Lund til Stockholm med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Lund og Stockholm, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Lund og Stockholm med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Lund og Stockholm

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Lund til Stockholm?
Hastighed Tog fra Lund til Stockholm er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Lund-Stockholm-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Lund til Stockholm?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Lund og Stockholm, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Lund og Stockholm kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Lund til Stockholm?
Hastighed At flyve mellem Lund og Stockholm er den hurtigste måde at rejse de 497 km mellem Lund og Stockholm på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Stockholm er ofte nødt til at ankomme tidligt til Lund lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Lund? Hvor ankommer jeg i Stockholm?

Afgangsstationer for busser i Lund

Lund Centralstation
Kort

Afgangsstationer i Lund

Lund Centralstation
Kort

Stockholm ankomst busstationer

Stockholm
Kort
Rålambshovsparken
Kort
Karolinska institutet
Kort

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Stockholm

Arlanda
Kort
Bromma
Kort
Søg efter Lund Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Bus Lund Stockholm

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Lund-Stockholm bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Hyppigheden af afgangene til Lund fra Stockholm varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Stockholm, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Lund-Stockholm varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Lund til Stockholm på Vivanoda.

Busselskaber Lund Stockholm

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Lund Stockholm

Tog Lund Stockholm

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Lund til Stockholm. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Lund til Stockholm. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Lund og Stockholm.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Lund og Stockholm anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra Lund til Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Lund Stockholm

Flyrejser Lund Stockholm

Flyselskaber Lund Stockholm

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Lund Stockholm
Lund til Stockholm bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Lund til Stockholm

Hvad skal man se og lave i Stockholm?

Stockholm er også kendt for sit stilfulde og minimalistiske design med mange butikker med mode, møbler og interiørdesign. For madelskere byder byen på moderne nordiske retter samt traditionelle svenske retter som köttbullar (kødboller) og smörgåsbord.

Byens grønne områder må man heller ikke gå glip af, med Royal Djurgården Park og Bergius Botaniske Have som populære destinationer for gåture og picnicture. Hvis du vil have en panoramaudsigt over byen, må du ikke gå glip af tv-tårnet Kaknästornet.

Endelig er Stockholms livlige natteliv et andet attraktivt aspekt af byen med mange barer, klubber og restauranter, der har åbent til langt ud på natten. Stockholm er en fascinerende og mangfoldig by, der har noget at byde på for enhver rejsende.

Søg efter Lund Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt