Anbefalet rute
Lund
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med tog, fly til Umeå
Umeå
Se priser
Alternative ruter
Lund
Rejs direkte til Umeå med tog
Umeå
Se priser

Hvordan kommer man fra Lund til Umeå?

Planlægger du at rejse til Umeå fra Lund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Lund til Umeå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Lund og Umeå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller Norwegian Air Shuttle) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Lund og Umeå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Lund-Umeå-rejse.

På din rejse fra Lund til Umeå har du flere transportmuligheder

Bus fra Lund til Umeå

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Lund til Umeå, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Lund Umeå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Lund Umeå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Lund Umeå

Mange flyvninger forbinder Lund til Umeå hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Umeå på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Lund til Umeå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Lund Umeå

Afgangsby
Lund
Sverige
Destination by
Umeå
Sverige
Afstand
985 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Lund Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå
Planlæg nemt din rejse fra Lund til Umeå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Lund til Umeå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Lund og Umeå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller Norwegian Air Shuttle for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Lund og Umeå med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Lund og Umeå

Fordele og ulemper ved at flyve fra Lund til Umeå?
Hastighed At flyve mellem Lund og Umeå er den hurtigste måde at rejse de 985 km mellem Lund og Umeå på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Lund Umeå har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Lund til Umeå?
Service om bord Moderne busser mellem Lund og Umeå er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Lund og Umeå kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Lund til Umeå?
Tilgængelighed Togstationerne i Lund eller Umeå ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Lund-Umeå-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Lund? Hvor ankommer jeg i Umeå?

Afgangsstationer for busser i Lund

Lund Centralstation
Kort

Afgangsstationer i Lund

Lund Centralstation
Kort

Ankomststationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Ankomstlufthavne i Umeå

Umea
Kort
Søg efter Lund Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå

Bus Lund Umeå

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Lund-Umeå-busbillet.

Busser mellem Lund og Umeå har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Lund-Umeå varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Lund til Umeå på Vivanoda.

Busselskaber Lund Umeå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Lund Umeå

Tog Lund Umeå

Togbilletter fra Lund til Umeå kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Lund til Umeå. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Lund og Umeå.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Lund og Umeå anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra Lund til Umeå

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Lund Umeå

Flyrejser Lund Umeå

Flyselskaber Lund Umeå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Lund Umeå
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt