Anbefalet rute
Lund
Rejs med tog, bus til Malmø
Malmø
Rejs med fly til Visby
Visby
Se priser
Alternative ruter
Lund
Rejs med tog, bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly til Visby
Visby
Se priser

Hvordan kommer man fra Lund til Visby?

Planlægger du at rejse til Visby fra Lund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Lund til Visby på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Lund og Visby, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Lund og Visby på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Lund-Visby-rejse.

På din rejse fra Lund til Visby har du flere transportmuligheder

Bus fra Lund til Visby

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Lund til Visby, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Lund Visby

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Lund Visby-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Lund Visby

Mange flyvninger forbinder Lund til Visby hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Visby på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Lund til Visby, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Lund Visby

Afgangsby
Lund
Sverige
Destination by
Visby
Sverige
Gotland
Afstand
379 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Lund Visby billetter
Søg efter overnatning i Visby
Planlæg nemt din rejse fra Lund til Visby med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Lund til Visby med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Lund og Visby, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Lund og Visby med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Lund og Visby

Fordele og ulemper ved at flyve fra Lund til Visby?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Lund til Visby, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Lund Visby har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Lund til Visby?
Miljøvenligt Toget fra Lund til Visby anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Fleksibilitet Lund Visby-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Lund til Visby?
Service om bord Moderne busser mellem Lund og Visby er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Rejsetid Busser fra Lund til Visby er normalt meget langsommere end tog til Visby for at tilbagelægge den 379 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i Lund? Hvor ankommer jeg i Visby?

Afgangsstationer for busser i Lund

Lund Centralstation
Kort

Afgangsstationer i Lund

Lund Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Visby

Visby
Kort
Søg efter Lund Visby billetter
Søg efter overnatning i Visby

Bus Lund Visby

Hyppigheden af afgangene til Lund fra Visby varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Visby, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Lund-Visby-busbillet.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Lund-Visby varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Lund til Visby på Vivanoda.

Busselskaber Lund Visby

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Lund Visby

Tog Lund Visby

Det anbefales at bestille din togbillet fra Lund til Visby mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Lund til Visby. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Lund til Visby, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togvirksomheder fra Lund til Visby

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Lund Visby

Flyrejser Lund Visby

Flyselskaber Lund Visby

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Lund Visby

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt