Rejser fra Lund til Visby

Planlæg din tur fra Lund til Visby i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Lund til Visby i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Lund
Malmø
Visby
/
  • Få priser
2
Lund
Stockholm
Visby
/
  • Få priser

Rejse Lund Visby

Transportformerfly, bus, tog
afstand379 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Lund til Visby?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, bus, flyat forberede din Lund Visby tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Lund Visby ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Lund og Visby på et kort samt ruten Lund Visby og de forskellige forbindelsespunkter (Visby Lufthavn, Lund Centralstation Station, Lund Centralstation Bus Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Visby

Alle transportformer Lund Visby

For en tur fra Lund (Sverige) til Visby (Sverige) med en afstand på 379 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Visby fra Lund. Du kan tage flyvningenStockholm-Visby så gør resten af ​​turen i tog.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Arlanda fjernbetjening ARN 37 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Visby (Visby Lufthavn, IATA kode: VBY) drives af Yuzmashavia, Golden Air eller SAS - Scandinavian Airlines.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Lund til Visby uden forandring. Du kan tage togetLund-Stockholm og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ eller Snälltåget til Stockholm forlader fra Lund Centralstation banegård i Lund. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
Selvom det ikke er muligt at rejse til Lund Visby kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Lund-Malmø.
Du vil bordlægge en bus til Lund. Bussen vil slippe dig af i Malmö Svävarterminalen (1.1 km fra Malmø, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Lund Centralstation busstation (ved 0.5 km de Lund) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Malmø.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)