Rejser fra Malaga til Bilbao

Planlæg din tur fra Malaga til Bilbao i tog, bus, samkørsel, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra Malaga til Bilbao i fly, tog, bil, bus

 • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
Malaga
Bilbao
/
/
/
 • Få priser

Rejse Malaga Bilbao

Transportformerfly, samkørsel, bus, tog
afstand737 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Malaga til Bilbao?

Vi tilbyder 1 ruter i tog, bus, samkørsel, flyat forberede din Malaga Bilbao tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
 • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, samkørsel, fly).
 • Få priser, tider og varighed for rejsen Malaga Bilbao ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
 • Find byer i Malaga og Bilbao på et kort samt ruten Malaga Bilbao og de forskellige forbindelsespunkter (Bilbao Lufthavn, Bilbao-Abando Station, Bilbao (Termibus station) Bus Station, Malaga-Costa del Sol Lufthavn, Malaga-Maria Zambrano Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
 • Søg efter et hotel i Bilbao

Hvilke transportører skal der rejse mellem Malaga og Bilbao?

Samkørsel
Afhængigt af den ønskede dato kan Blablacar tilbyde tilbud om at udføre en carpool Malaga-Bilbao (738 km)
Flyselskaber
Iberia flyver afgår fra Malaga-Costa del Sol AGP Lufthavn, der ligger 8.2 km fra Malaga til Madrid (ankomst til Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD Lufthavn) og fra Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD Lufthavn (beliggende på 13 km fra Madrid Center, Spanien) til Bilbao (betjener Bilbao BIO Lufthavn)
Pegasus sikrer en rotation afgår fra Malaga-Costa del Sol AGP Lufthavn, der ligger 8.2 km fra Malaga til Madrid (ankomst til Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas MAD Lufthavn)
Vueling Airlines driver flyvningen fra Malaga-Costa del Sol AGP Lufthavn (beliggende på 8.2 km fra Malaga Center, Spanien) til Bilbao (betjener Bilbao BIO Lufthavn)
Busvirksomheder
Busoperatør ALSA yder busforbindelse fra Malaga Bus Terminal i Malaga og Bilbao (Termibus station) Bus Terminal (Baskerlandet Spanien)
Jernbaneselskaber
Renfe tilbyder en linje Malaga-Bilbao ved Estrella tog afgår fra Malaga-Maria Zambrano Station (1.4 km fra byens centrum) og serverer Bilbao-Abando Station ved ankomsten (3.5 km fra centrum)

Alle transportformer Malaga Bilbao

Hvis du har nogle præferencer for en bestemt transportform, kan du få flere oplysninger om disse sektioner:

Malaga til Bilbao bus

Der er en direkte forbindelse mellem intercity coach mellem Malaga og Bilbao.

Du kan undre dig over, om det er værd at rejse med bus mellem Malaga og Bilbao og hvad fordelene ved denne transportform kan være. Her er nogle af grundene, der kan opfordre dig til at tage bussen til Bilbao.

 • Når du rejser med en nattebus Malaga Bilbao, du sparer en hotelnat kl Bilbaoog ankom til din destination i den tidlige morgen. Ideel til at opdageBilbao.
 • Tilstedeværelsen af stikkontakter i dit sæde og USB-porte giver dig mulighed for at oplade smartphone og bærbar computer. Du kan bruge al din tid fraMalaga til Bilbao se en god film, lytte til musik, og hvorfor ikke engang arbejde!
 • En Wi-Fi-forbindelse er tilgængelig for rejsende i de fleste busser, hvilket er et vigtigt aktiv for en 737 km rejse.

Hvilke busfirmaer man skal rejse mellem Malaga og Bilbao?

Kun busselskabet ALSA opererer den direkte linje Malaga Bilbao.

ALSA Malaga Bilbao

Afgang busstationer i Malaga

Husk at ankomme til busstationen i Malaga mindst 15 minutter, eller endda 30 minutter, før den udsendte afgangstid. For at være sikker på busdestinationen skal du se på fronten, 'Bilbaoskal nævnes. Før du går om bord, skal du vise din billet til chaufføren, sætte din bagage i holderen og derefter sidde ved dit sæde.

 • Malaga

Bus stopper ved ankomst til Bilbao

Når du ankommer Bilbao, skal du sørge for, at du ikke glemmer noget ved dit sæde og i holdet.

 • Bilbao (Termibus station)

Carpool fra Malaga til Bilbao

Praksisen med autodeling er meget udvidet i de senere år, så du kan have en chance for at finde en Malaga-Bilbao ride. Dette hjælper med at reducere rejseomkostningerne for både chaufføren og passageren og reducerer også påvirkningen på miljøet.

tog Malaga til Bilbao

Er der et direkte tog til Malaga-Bilbao vej?

Ja, det er muligt at gå fra Malaga til Bilbao med tog uden at foretage nogen ændringer. Vær opmærksom på, at afhængig af ugedagen kan skemaet ændres, og direkte tog muligvis ikke kører hver dag. For at finde den billigste Malaga-Bilbao togbillet, vi råder dig til at starte en søgning på Vivanoda med dine rejsedatoer.

Malaga Bilbao jernbaneselskaber

Togfirmaet, der driver denne rejse er Renfe.
Renfe Malaga Bilbao

Afgangstationer i Malaga

 • Malaga-Maria Zambrano

Ankomst togstationer i Bilbao

 • Bilbao-Abando

Nat tog Malaga Bilbao

I stedet for at ankomme Bilbao om natten og betaler et hotelværelse, foretrækker afgang Malaga om aftenen med komforten af et sovende tog udstyret med køjer.

Billige flyrejser fra Malaga til Bilbao

For at hjælpe dig med at finde billigere fly at flyve til Bilbao, vi ønskede at give dig et par råd:

 • Vent ikke dagen før din rejse til at booke Malaga Bilbao flyvning, da priserne skal være meget høje. Det meste af tiden er dette den største afkaststyringsregel: den billigste pris er tilgængelig længe før afrejse (dette er målrettet fritidskunder, der er vant til at booke tidligt).
 • Undgå weekender at flyve til Bilbao og være fleksibel. Priserne varierer i løbet af tiden afhængigt af mange faktorer, herunder dato og tidspunkt for rejsen. Så du skal hellere have en 2- eller 3-dages fleksibilitet til at booke din rejse.

Hvilke flyselskaber, der driver Malaga til Bilbao flyrejser?

Vueling Airlines er det eneste flyselskab, der flyver med direkte link til Bilbao fra lufthavnen i Malaga.
Vueling Airlines Malaga Bilbao

Afgang lufthavn i Malaga

 • AGP Malaga-Costa del Sol

Ankomst lufthavn i Bilbao

 • BIO Bilbao

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)