Rejser fra Norrköping til Karlstad

Planlæg din tur fra Norrköping til Karlstad i bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Norrköping til Karlstad i bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Norrköping
Karlstad
  • Få priser
2
Norrköping
Orebro
Karlstad
  • Få priser

Rejse Norrköping Karlstad

Transportformerbus
afstand176 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Norrköping til Karlstad?

Vi tilbyder 2 ruter i busat forberede din Norrköping Karlstad tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (bus).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Norrköping Karlstad ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Norrköping og Karlstad på et kort samt ruten Norrköping Karlstad og de forskellige forbindelsespunkter (Karlstad busstation Bus Station, Norrkoping Bus Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Karlstad

Alle transportformer Norrköping Karlstad

For en tur fra Norrköping (Sverige) til Karlstad (Sverige) med en afstand på 176 km kan du låne Kun én transportform (bus).
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til Norrköping-Karlstad uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne Norrköping-Orebro og Orebro-Karlstad.
Du vil bordlægge en bus til Norrköping. Bussen vil slippe dig af i Örebro Centralstation (0.6 km fra Orebro, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Norrkoping busstation (ved 0.2 km de Norrköping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Orebro.En gang i Orebro, tag en anden træner, der fører dig til Karlstad busstation ( Sverige).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)