Anbefalet rute
Norrköping
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog til Luleå
Luleå
Se priser
Alternative ruter
Norrköping
Rejs direkte til Luleå med tog
Luleå
Se priser

Hvordan kommer man fra Norrköping til Luleå?

Planlægger du at rejse til Luleå fra Norrköping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Norrköping til Luleå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Norrköping og Luleå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Norrköping og Luleå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Norrköping-Luleå-rejse.

På din rejse fra Norrköping til Luleå har du flere transportmuligheder

Bus fra Norrköping til Luleå

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Norrköping til Luleå, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Norrköping Luleå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Norrköping Luleå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Norrköping Luleå

Mange flyvninger forbinder Norrköping til Luleå hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Luleå på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Norrköping til Luleå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Norrköping Luleå

Afgangsby
Norrköping
Sverige
Destination by
Luleå
Sverige
Afstand
836 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Norrköping Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå
Planlæg nemt din rejse fra Norrköping til Luleå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Norrköping til Luleå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Norrköping og Luleå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Norrköping og Luleå med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Norrköping og Luleå

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Norrköping til Luleå?
Priser Busbilletter fra Norrköping til Luleå er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Luleå (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Norrköping og Luleå kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Norrköping til Luleå?
Tilgængelighed Togstationerne i Norrköping eller Luleå ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Norrköping-Luleå-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Norrköping til Luleå?
Hastighed At flyve mellem Norrköping og Luleå er den hurtigste måde at rejse de 836 km mellem Norrköping og Luleå på.
Priser Flybilletter fra Norrköping til Luleå kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Norrköping? Hvor ankommer jeg i Luleå?

Afgangsstationer for busser i Norrköping

Norrkoping
Kort
Norrköping
Kort

Afgangsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Kort

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Luleå

Kallax
Kort
Søg efter Norrköping Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå

Bus Norrköping Luleå

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Norrköping-Luleå bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Varigheden af busrejsen mellem Norrköping og Luleå varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Luleå på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Norrköping-Luleå varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Norrköping til Luleå på Vivanoda.

Busselskaber Norrköping Luleå

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Norrköping Luleå

Tog Norrköping Luleå

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Norrköping til Luleå. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Norrköping til Luleå afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Luleå er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Norrköping til Luleå. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Norrköping og Luleå.

Togvirksomheder fra Norrköping til Luleå

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Norrköping Luleå

Flyrejser Norrköping Luleå

Flyselskaber Norrköping Luleå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Søg efter flybilletter Norrköping Luleå

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt