Rejser fra Norrköping til Luleå

Planlæg din tur fra Norrköping til Luleå i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Norrköping til Luleå i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Norrköping
Stockholm
Luleå
/
/
  • Få priser
2
Norrköping
Luleå
  • Få priser

Rejse Norrköping Luleå

Transportformerfly, bus, tog
afstand836 km
Direkte linjeIngen

Sådan rejser man fra Norrköping til Luleå ?

Luleå er din næste feriedestination, men du spekulerer på, hvordan man skal dertil, og hvordan det er muligt at få den billigste Norrköping til Luleå transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser, tog og flyrejser at komme til Luleå. Indtast blot dine rejsedatoer til Luleå så vil Vivanoda gøre resten. Endelig skal du bruge filtrene og sorteringsindstillingerne til at finjustere resultaterne.

Du bruger hovedsageligt tog, flyrejser og busser af SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle, Bus4You, NettBuss eller Snälltåget at nå Luleå.

Alle transportformer Norrköping Luleå

For en tur fra Norrköping (Sverige) til Luleå (Sverige) med en afstand på 836 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Norrköping til Luleå med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Norrköping-Stockholm og Stockholm-Luleå så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af Snälltåget eller SJ til Stockholm forlader fra Norrköping Centralstation banegård i Norrköping. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Stockholm, hvor toget , der drives af SJ, forlader Luleå.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Norrköping Luleå kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Norrköping-Stockholm.
Du vil bordlægge en bus til Norrköping. Bussen vil slippe dig af i Karolinska institutet (2.6 km fra Stockholm, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Norrkoping busstation (ved 0.2 km de Norrköping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Stockholm.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Luleå fra Norrköping. Du kan tage flyvningenStockholm-Luleå så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Arlanda fjernbetjening ARN 37 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Luleå (Kallax Lufthavn, IATA kode: LLA) drives af SAS - Scandinavian Airlines eller Norwegian Air Shuttle.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)