Anbefalet rute
Norrköping
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog til Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Alternative ruter
Norrköping
Rejs direkte til Sundsvall med tog
Sundsvall
Se priser
Norrköping
Rejs med tog til Ånge
Ånge
Rejs med tog til Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hvordan kommer man fra Norrköping til Sundsvall?

Planlægger du at rejse til Sundsvall fra Norrköping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Norrköping til Sundsvall på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Norrköping og Sundsvall, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Norrköping og Sundsvall på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Norrköping-Sundsvall-rejse.

På din rejse fra Norrköping til Sundsvall har du flere transportmuligheder

Bus fra Norrköping til Sundsvall

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Norrköping til Sundsvall, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Norrköping Sundsvall

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Norrköping Sundsvall-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Norrköping Sundsvall

Mange flyvninger forbinder Norrköping til Sundsvall hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Sundsvall på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Norrköping til Sundsvall, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Norrköping Sundsvall

Afgangsby
Norrköping
Sverige
Destination by
Sundsvall
Sverige
Afstand
427 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Norrköping Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall
Planlæg nemt din rejse fra Norrköping til Sundsvall med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Norrköping til Sundsvall med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Norrköping og Sundsvall, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Norrköping og Sundsvall med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Norrköping og Sundsvall

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Norrköping til Sundsvall?
Priser Busbilletter fra Norrköping til Sundsvall er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Sundsvall (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Rejsetid Busser fra Norrköping til Sundsvall er normalt meget langsommere end tog til Sundsvall for at tilbagelægge den 427 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Norrköping til Sundsvall?
Miljøvenligt Toget fra Norrköping til Sundsvall anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Fleksibilitet Norrköping Sundsvall-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Norrköping til Sundsvall?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Norrköping til Sundsvall, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Priser Flybilletter fra Norrköping til Sundsvall kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Norrköping? Hvor ankommer jeg i Sundsvall?

Afgangsstationer for busser i Norrköping

Norrkoping
Kort
Norrköping
Kort

Afgangsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Kort

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Kort
Sundsvall Västra station
Kort

Ankomstlufthavne i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Kort
Søg efter Norrköping Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall

Bus Norrköping Sundsvall

Busser mellem Norrköping og Sundsvall har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Norrköping og Sundsvall varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Sundsvall på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Norrköping-Sundsvall varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Norrköping til Sundsvall på Vivanoda.

Busselskaber Norrköping Sundsvall

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Norrköping Sundsvall

Tog Norrköping Sundsvall

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Norrköping til Sundsvall. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Norrköping og Sundsvall.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Norrköping til Sundsvall afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Sundsvall er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Norrköping til Sundsvall. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Norrköping til Sundsvall

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Norrköping Sundsvall

Flyrejser Norrköping Sundsvall

Flyselskaber Norrköping Sundsvall

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Søg efter flybilletter Norrköping Sundsvall
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt