Rejser fra Norrköping til Umeå

Planlæg din tur fra Norrköping til Umeå i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Norrköping til Umeå i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Norrköping
Stockholm
Umeå
/
/
  • Få priser
2
Norrköping
Umeå
  • Få priser

Rejse Norrköping Umeå

Transportformerfly, bus, tog
afstand621 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Norrköping til Umeå?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, bus, flyat forberede din Norrköping Umeå tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Norrköping Umeå ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Norrköping og Umeå på et kort samt ruten Norrköping Umeå og de forskellige forbindelsespunkter (Umea Lufthavn, Umeå Centralstation Station, Umeå Östra station Station, Norrkoping Bus Station, Norrköping Centralstation Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Umeå

Alle transportformer Norrköping Umeå

For en tur fra Norrköping (Sverige) til Umeå (Sverige) med en afstand på 621 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Norrköping Umeå kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Norrköping-Stockholm.
Du vil bordlægge en bus til Norrköping. Bussen vil slippe dig af i Stockholm (0.5 km fra Stockholm, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Norrkoping busstation (ved 0.2 km de Norrköping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Stockholm.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Norrköping til Umeå med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Norrköping-Stockholm og Stockholm-Umeå så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af Snälltåget eller SJ til Stockholm forlader fra Norrköping Centralstation banegård i Norrköping. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Stockholm, hvor toget , der drives af SJ, forlader Umeå.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Umeå fra Norrköping. Du kan tage flyvningenStockholm-Umeå så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Arlanda fjernbetjening ARN 37 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Umeå (Umea Lufthavn, IATA kode: UME) drives af SAS - Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle eller Malmo Aviation.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)