Rejser fra Norrköping til Vaxjo

Planlæg din tur fra Norrköping til Vaxjo i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Norrköping til Vaxjo i tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Norrköping
Vaxjo
/
  • Få priser
2
Norrköping
Alvesta
Vaxjo
  • Få priser
3
Norrköping
Jonkoping
Vaxjo
/
  • Få priser

Rejse Norrköping Vaxjo

Transportformerbus, tog
afstand208 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Norrköping til Vaxjo?

Vi tilbyder 3 ruter i tog, busat forberede din Norrköping Vaxjo tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Norrköping Vaxjo ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Norrköping og Vaxjo på et kort samt ruten Norrköping Vaxjo og de forskellige forbindelsespunkter (Växjö station Station, Växjö Universitet PG Veides v Bus Station, Växjö station Bus Station, Norrköping Centralstation Station, Norrkoping Bus Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Vaxjo

Alle transportformer Norrköping Vaxjo

For en tur fra Norrköping (Sverige) til Vaxjo (Sverige) med en afstand på 208 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til Norrköping-Vaxjo uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne Norrköping-Jonkoping og Jonkoping-Vaxjo.
Du vil bordlægge en bus til Norrköping. Bussen vil slippe dig af i Jönköping Centralstation (0.4 km fra Jonkoping, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Norrkoping busstation (ved 0.2 km de Norrköping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Jonkoping.En gang i Jonkoping, tag en anden træner, der fører dig til Vaxjo busstation ( Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Norrköping til Vaxjo med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Norrköping-Alvesta og Alvesta-Vaxjo så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ eller Snälltåget til Alvesta forlader fra Norrköping Centralstation banegård i Norrköping. Ankomst til Alvesta vil være på Alvesta station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Alvesta, hvor toget , der drives af SJ, forlader Vaxjo.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)