Anbefalet rute
Östersund
Rejs med fly, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, tog til Eskilstuna
Eskilstuna
Se priser
Alternative ruter
Östersund
Rejs direkte til Eskilstuna med tog
Eskilstuna
Se priser

Hvordan kommer man fra Östersund til Eskilstuna?

Planlægger du at rejse til Eskilstuna fra Östersund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Östersund til Eskilstuna på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Östersund og Eskilstuna, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Malmo Aviation) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Östersund og Eskilstuna på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Östersund-Eskilstuna-rejse.

På din rejse fra Östersund til Eskilstuna har du flere transportmuligheder

Bus fra Östersund til Eskilstuna

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Östersund til Eskilstuna, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Östersund Eskilstuna

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Östersund Eskilstuna-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Östersund Eskilstuna

Mange flyvninger forbinder Östersund til Eskilstuna hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Eskilstuna på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Östersund til Eskilstuna, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Östersund Eskilstuna

Afgangsby
Östersund
Sverige
Destination by
Eskilstuna
Sverige
Afstand
436 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Östersund Eskilstuna billetter
Søg efter overnatning i Eskilstuna
Planlæg nemt din rejse fra Östersund til Eskilstuna med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Östersund til Eskilstuna med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Östersund og Eskilstuna, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Malmo Aviation for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Östersund og Eskilstuna med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Östersund og Eskilstuna

Fordele og ulemper ved at flyve fra Östersund til Eskilstuna?
Hastighed At flyve mellem Östersund og Eskilstuna er den hurtigste måde at rejse de 436 km mellem Östersund og Eskilstuna på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Östersund Eskilstuna har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Östersund til Eskilstuna?
Service om bord Moderne busser mellem Östersund og Eskilstuna er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Östersund og Eskilstuna kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Östersund til Eskilstuna?
Landskaber Togene mellem Östersund og Eskilstuna byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Östersund-Eskilstuna-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Östersund? Hvor ankommer jeg i Eskilstuna?

Afgangsstationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Östersund

Froesoe
Kort

Eskilstuna ankomst busstationer

Eskilstuna Centralstation
Kort

Ankomststationer i Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Kort
Søg efter Östersund Eskilstuna billetter
Søg efter overnatning i Eskilstuna

Bus Östersund Eskilstuna

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Östersund-Eskilstuna-busbillet.

Varigheden af busrejsen mellem Östersund og Eskilstuna varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Eskilstuna på din rejsedato.

Busser mellem Östersund og Eskilstuna har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Östersund Eskilstuna

Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Östersund Eskilstuna

Tog Östersund Eskilstuna

Togbilletter fra Östersund til Eskilstuna kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Östersund til Eskilstuna afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Eskilstuna er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Östersund til Eskilstuna mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Östersund til Eskilstuna

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Östersund Eskilstuna

Flyrejser Östersund Eskilstuna

Flyselskaber Östersund Eskilstuna

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Søg efter flybilletter Östersund Eskilstuna
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt