Anbefalet rute
Östersund
Rejs direkte til Luleå med tog
Luleå
Se priser
Alternative ruter
Östersund
Rejs med tog til Bracke
Bracke
Rejs med tog til Luleå
Luleå
Se priser
Östersund
Rejs med tog til Ånge
Ånge
Rejs med tog til Luleå
Luleå
Se priser

Hvordan kommer man fra Östersund til Luleå?

Planlægger du at rejse til Luleå fra Östersund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Östersund til Luleå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Östersund og Luleå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Norrtåg eller Snälltåget) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Östersund og Luleå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Östersund-Luleå-rejse.

På din rejse fra Östersund til Luleå har du flere transportmuligheder

Togbillet Östersund Luleå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Östersund Luleå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Östersund til Luleå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Östersund Luleå

Afgangsby
Östersund
Sverige
Destination by
Luleå
Sverige
Afstand
449 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Östersund Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå
Planlæg nemt din rejse fra Östersund til Luleå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Östersund til Luleå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Östersund og Luleå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Norrtåg eller Snälltåget for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Östersund og Luleå med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Östersund? Hvor ankommer jeg i Luleå?

Afgangsstationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort
Östersund Västra station
Kort

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort
Søg efter Östersund Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt