Anbefalet rute
Östersund
Rejs direkte til Malmø med fly, tog
Malmø
Se priser
Alternative ruter
Östersund
Rejs med tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, bus, tog til Malmø
Malmø
Se priser
Östersund
Rejs med tog til Lund
Lund
Rejs med bus, tog til Malmø
Malmø
Se priser

Hvordan kommer man fra Östersund til Malmø?

Planlægger du at rejse til Malmø fra Östersund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Östersund til Malmø på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Östersund og Malmø, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Östersund og Malmø på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Östersund-Malmø-rejse.

På din rejse fra Östersund til Malmø har du flere transportmuligheder

Bus fra Östersund til Malmø

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Östersund til Malmø, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Östersund Malmø

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Östersund Malmø-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Östersund Malmø

Mange flyvninger forbinder Östersund til Malmø hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Malmø på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Östersund til Malmø, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Östersund Malmø

Afgangsby
Östersund
Sverige
Destination by
Malmø
Sverige
Afstand
847 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly og tog
Søg efter Östersund Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø
Planlæg nemt din rejse fra Östersund til Malmø med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Östersund til Malmø med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Östersund og Malmø, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Östersund og Malmø med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Östersund og Malmø

Fordele og ulemper ved at flyve fra Östersund til Malmø?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Östersund til Malmø, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Östersund Malmø har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Östersund til Malmø?
Service om bord Moderne busser mellem Östersund og Malmø er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Rejsetid Busser fra Östersund til Malmø er normalt meget langsommere end tog til Malmø for at tilbagelægge den 847 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Östersund til Malmø?
Landskaber Togene mellem Östersund og Malmø byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Fleksibilitet Östersund Malmø-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i Östersund? Hvor ankommer jeg i Malmø?

Afgangsstationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Östersund

Froesoe
Kort

Malmø ankomst busstationer

Malmö Triangeln station
Kort
Malmö Svävarterminalen
Kort
Malmö Shell Holma
Kort
Malmö
Kort

Ankomststationer i Malmø

Malmö Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Malmø

Sturup
Kort
Søg efter Östersund Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø

Bus Östersund Malmø

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Östersund-Malmø varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Östersund til Malmø på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Östersund og Malmø varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Malmø på din rejsedato.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Östersund-Malmø-busbillet.

Busselskaber Östersund Malmø

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Östersund Malmø

Tog Östersund Malmø

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Östersund til Malmø. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Östersund til Malmø afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Malmø er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Östersund til Malmø, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togvirksomheder fra Östersund til Malmø

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Östersund Malmø

Flyrejser Östersund Malmø

Flyselskaber Östersund Malmø

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Søg efter flybilletter Östersund Malmø
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt