Anbefalet rute
Östersund
Rejs direkte til Uppsala med tog
Uppsala
Se priser
Alternative ruter
Östersund
Rejs med tog, fly til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, tog til Uppsala
Uppsala
Se priser
Östersund
Rejs med tog til Ånge
Ånge
Rejs med tog til Uppsala
Uppsala
Se priser

Hvordan kommer man fra Östersund til Uppsala?

Planlægger du at rejse til Uppsala fra Östersund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Östersund til Uppsala på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Östersund og Uppsala, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Östersund og Uppsala på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Östersund-Uppsala-rejse.

På din rejse fra Östersund til Uppsala har du flere transportmuligheder

Bus fra Östersund til Uppsala

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Östersund til Uppsala, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Östersund Uppsala

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Östersund Uppsala-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Östersund Uppsala

Mange flyvninger forbinder Östersund til Uppsala hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Uppsala på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Östersund til Uppsala, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Östersund Uppsala

Afgangsby
Östersund
Sverige
Destination by
Uppsala
Sverige
Afstand
402 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Östersund Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala
Planlæg nemt din rejse fra Östersund til Uppsala med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Östersund til Uppsala med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Östersund og Uppsala, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Östersund og Uppsala med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Östersund og Uppsala

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Östersund til Uppsala?
Hastighed Tog fra Östersund til Uppsala er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Östersund-Uppsala-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Östersund til Uppsala?
Hastighed At flyve mellem Östersund og Uppsala er den hurtigste måde at rejse de 402 km mellem Östersund og Uppsala på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Uppsala er ofte nødt til at ankomme tidligt til Östersund lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Östersund til Uppsala?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Östersund og Uppsala, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Östersund og Uppsala kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.

Hvor skal man starte fra i Östersund? Hvor ankommer jeg i Uppsala?

Afgangsstationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort
Östersund Västra station
Kort

Afgangslufthavne i Östersund

Froesoe
Kort

Uppsala ankomst busstationer

Uppsala Business Park
Kort
Uppsala Stationsgatan
Kort
Uppsala Ekonomikum
Kort
Uppsala Studentstaden
Kort
Uppsala Flogsta väg 55
Kort

Ankomststationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Kort
Søg efter Östersund Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala

Bus Östersund Uppsala

De fleste busser mellem Östersund og Uppsala er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Varigheden af busrejsen mellem Östersund og Uppsala varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Uppsala på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Östersund-Uppsala varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Östersund til Uppsala på Vivanoda.

Busselskaber Östersund Uppsala

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Östersund Uppsala

Tog Östersund Uppsala

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Östersund til Uppsala. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Östersund og Uppsala.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Östersund til Uppsala afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Uppsala er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Östersund og Uppsala anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra Östersund til Uppsala

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Östersund Uppsala

Flyrejser Östersund Uppsala

Flyselskaber Östersund Uppsala

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Søg efter flybilletter Östersund Uppsala
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt