Rejser fra Ostrava til Aalborg

Planlæg din tur fra Ostrava til Aalborg i tog, bus, samkørsel, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

5 muligheder for at gå fra Ostrava til Aalborg i fly, tog, bil, bus

 • Vælg den ønskede rute
 • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Ostrava
Aalborg
 • Få priser
2
Ostrava
Prag
Aalborg
/
/
 • Få priser
3
Ostrava
Prag
København
Aalborg
/
/
/
 • Få priser
4
Ostrava
Prag
Frankfurt am Main
Aalborg
/
/
/
 • Få priser
5
Ostrava
Frankfurt am Main
Aalborg
 • Få priser

Rejse Ostrava Aalborg

Transportformerfly, samkørsel, bus, tog
afstand973 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Ostrava til Aalborg?

Vi tilbyder 5 ruter i tog, bus, samkørsel, flyat forberede din Ostrava Aalborg tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
 • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, samkørsel, fly).
 • Få priser, tider og varighed for rejsen Ostrava Aalborg ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
 • Find byer i Ostrava og Aalborg på et kort samt ruten Ostrava Aalborg og de forskellige forbindelsespunkter (Aalborg Lufthavn, Aalborg station Station, Skalborg St. Station, Aalborg Vestby St. Station, Lindholm St. Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
 • Søg efter et hotel i Aalborg

Alle transportformer Ostrava Aalborg

For en tur fra Ostrava (Tjekkiet) til Aalborg (Danmark) med en afstand på 973 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, samkørsel, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Aalborg fra Ostrava, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Ostrava-Prag, Prag-Frankfurt am Main og Frankfurt am Main-Aalborg
Afslut Ostrava ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Mosnov fjernbetjening OSR 20 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Prag (Prague Ruzyne Lufthavn, IATA kode: PRG) drives af Job Air eller Czech Airlines.Fra Prag, tag et andet fly med Czech Airlines eller Lufthansa, der fører dig til Frankfurt International lufthavn (Frankfurt am Main, Tyskland).Efter et stop i Frankfurt am Main tager du Lufthansa-flyet til Aalborg AAL.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Ostrava Aalborg kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Ostrava-Prag og Prag-Frankfurt am Main.
Du vil bordlægge en bus til Ostrava. Bussen vil slippe dig af i UAN Florenc Praha (Prague) (1.5 km fra Prag, Tjekkiet) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Ostrava hl.n. busstation (ved 2.1 km de Ostrava) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Prag.En gang i Prag, tag en anden træner, der fører dig til Frankfurt am Main busstation (Hesse Tyskland).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Ostrava til Aalborg med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Ostrava-Prag, Prag-København og København-Aalborg så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af LEO Express til Prag forlader fra Ostrava hl. n. banegård i Ostrava. Ankomst til Prag vil være på Praha hl. n. Station (1.2 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Prag, hvor toget CityNightLine Orion, der drives af Deutsche Bahn, forlader København.De København i Aalborg: intercity tog med Danske StatsBaner (DSB).
Blablacar er den vigtigste carpooling platform i Europa, hvor chauffører har Ostrava-Prag kan tage dig som passager, og du vil kombinere med en rejse i fly at dække hele turen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)