Sådan kommer du til Hamborg

Planlægger du en rejse til Hamborg? Men du ved ikke, hvordan du skal komme dertil? Vivanoda hjælper dig med at organisere din rejse til Hamborg ved at lade dig søge og sammenligne de bedste tilbud på tog, bus og fly.

Med tog til Hamborg

Toget er en økonomisk og økologisk måde at komme til Hamborg på. Det giver dig mulighed for nemt at ankomme til centrum af Hamborg og nyde seværdighederne.

Med bus til Hamborg

Fjernbussen er et yderst økonomisk transportmiddel til et ophold i Hamborg. Til gengæld er det meget langsommere at rejse med bus til Hamborg end at rejse med tog eller fly.

Flyrejser til Hamborg

Fly er den hurtigste måde at komme til Hamborg på. Du skal dog tilføje den tid, det tager at komme til lufthavnen, som ligger uden for Hamborgs centrum. Priserne på flyrejser til Hamborg er også ofte attraktive.

Transport til Hamborg i tal

Land
Tyskland
Antal flyselskaber, der flyver til Hamborg
49
Antal stationer eller lufthavne i Hamborg
2 lufthavne
6 stationer
2 busstationer
Søg og find billetter til Hamborg
Søg efter overnatning i Hamborg
Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Hamborg med Vivanoda?

Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Hamborg med Vivanoda?

Når du planlægger en rejse til Hamborg, er det vigtigt at vælge din transportform ud fra dine behov, dit budget, tid og komfort. Uanset om du rejser med tog, bus eller fly, kan dit valg af transportmiddel have en betydelig indvirkning på prisen og kvaliteten af din rejse til Hamborg. Derfor er det vigtigt at bruge et værktøj til sammenligning af transport og priser for at købe en billet til Hamborg.

Vivanoda er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at finde de bedste rejsemuligheder til Hamborg i forhold til pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskellige færge-, tog- og busbilletter, der er tilgængelige for din rejse til Hamborg. På den måde kan du finde de billigste og mest velegnede muligheder til dine behov.

De mest populære ruter til Hamborg

Vi præsenterer de mest populære ruter til Hamborg fra alle større europæiske byer, uanset om det er med tog, bus eller fly. Uanset om du ønsker at finde den billigste flyrejse til Hamborg, det hurtigste tog eller den mest komfortable bus, har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for, så du kan planlægge din rejse til Hamborg med ro i sindet.

Uanset om du rejser fra København, Fredericia, Kolding, Odense, Vejle eller Aarhus eller en anden større europæisk by, sammenligner vi de forskellige transportformer for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for at komme til Hamborg. Du kan finde oplysninger om de mest populære ruter, transportvirksomheder, rejsetider, billetpriser og tips til sikker og behagelig rejse. Vi har også inkluderet tips til, hvordan du kan spare penge og finde de bedste priser til Hamborg. Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter den ultimative komfort, vil du finde alle muligheder for at planlægge din rejse til Hamborg med ro i sindet.

Søg og find billetter til Hamborg
Søg efter overnatning i Hamborg

Rejs til Hamborg med tog

Hvor er togstationerne i Hamborg?

For at komme til Hamborg med tog kan du vælge mellem 6 stationer, herunder Eidelstedt, Hamburg Dammtor, Hamburg Hbf, Hamburg-Altona, Hamburg-Harburg og Hamburg-Langenfelde Bf.

Eidelstedt
Station placeret 7.4 km fra centrum af Hamborg
Kort
Hamburg Dammtor
Station placeret 0.8 km fra centrum af Hamborg
Kort
Hamburg Hbf
Station placeret 1.0 km fra centrum af Hamborg
Kort
Hamburg-Altona
Station placeret 3.7 km fra centrum af Hamborg
Kort
Hamburg-Harburg
Station placeret 10.8 km fra centrum af Hamborg
Kort
Hamburg-Langenfelde Bf
Station placeret 5.0 km fra centrum af Hamborg
Kort
Find togbilletter til Hamborg

Rejs til Hamborg med bus

Tips til at finde en billigere busbillet til Hamborg

Selv om busrejser i sig selv er en billig måde at komme til Hamborg på, er der altid måder at spare endnu mere på.

Hold øje med FlixBus, ADAC PostBus og Berlin Shuttle-kampagner
FlixBus, ADAC PostBus og Berlin Shuttle tilbyder regelmæssigt særlige tilbud og rabatter, hvilket kan være en god mulighed for at reducere dit budget for Hamborg.
Sammenlign alle bustilbud til Hamborg
Med Vivanoda kan du se, filtrere og vælge alle tilbud fra FlixBus, ADAC PostBus, Berlin Shuttle, Eurolines og Eurolines CH i én søgning. Uanset om du rejser fra Düsseldorf, Berlin, København, Zürich, München eller Köln, gør dette det nemmere for dig at finde de tilbud, der bedst opfylder dine kriterier med hensyn til pris, tid og varighed.
Rejs til Hamborg med fleksible datoer
Hvis du ikke har en bestemt dato for at rejse til Hamborg med bus, er det bedst at prøve flere datoer og undgå weekender, da billetter fra Lissabon, Sankt Polten, Gutersloh, Poitiers, Bordeaux eller Agen ofte er dyrere!

Hvor er de busstationer i Hamborg?

Her er en liste over 2 busstationer (eller busstoppesteder), der betjener byen Hamborg.

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Busstation 1.4 km fra Hamborg
Kort
Hamburg-Harburg
Busstation 10.9 km fra Hamborg
Kort
Find busbilletter til Hamborg

Flyv til Hamborg

Nogle tips til billige flyrejser til Hamborg

For at optimere dine chancer for at finde en flyrejse til Hamborg med den bedste værdi for pengene, er der et par regler, du skal følge. Vi minder dig om dem her.

Sammenlign priser på flyrejser til Vivanoda
Sammenlign altid alle tilbud og priser på flyrejser til Hamborg. Ved at bruge en platform som Vivanoda vil denne søgning blive lettere.
Foretrækker lavprisflyselskaber
Ved at vælge lavprisflyselskaber er der større sandsynlighed for at få en billig flyrejse til Hamborg. Vær dog forsigtig, da disse flyselskaber ofte flyver til sekundære lufthavne, som er langt mindre tilgængelige fra Hamborgs centrum.
Vælg bestemte dage for din flyafgang
På visse ugedage, f.eks. tirsdage og onsdage, er flyafgange til Hamborg mindre fyldte end på fredage eller søndage. De er derfor billigere.

Hvor er lufthavnene i Hamborg?

Flyrejser til Hamborg ankommer til de 2 lufthavne i Fuhlsbuettel og Blankensee.

Fuhlsbuettel
Lufthavnen er 8.8 km fra Hamborg
Kort
Blankensee
Lufthavnen er 54.6 km fra Hamborg
Kort
Find fly til Hamborg
Tog, bus og fly til Hamborg - Billige billetter

Rejse og transport til Hamborg

Hvad skal man se og gøre i Hamborg?

Hamborg er en livlig havneby i det nordlige Tyskland, der er kendt for sin festlige atmosfære, sin kulturelle scene og sine kanaler. Rejsende kan opleve byens charme ved at slentre langs Elben, besøge museer, smage på lokale specialiteter på markederne eller more sig i forlystelsesparkerne.

Et af Hamborgs mest ikoniske steder er Elbphilharmonie, en futuristisk koncertsal på bredden af Elben. Kunstelskere kan besøge Kunsthalle Hamburg, som rummer en samling af europæiske malerier fra middelalderen til i dag. Det historiske Speicherstadt-kvarter med sine pakhuse i røde mursten er også en populær attraktion.

Gourmetrejsende kan nyde lokale specialiteter som Labskaus, en ret lavet med oksekød og rødbeder, eller den berømte Hamburg-sandwich, der er fyldt med hakket bøf, salat, løg og pickles. Hamborgs fiskemarked er et andet must-see sted, hvor man kan opleve den lokale gastronomi.

Endelig kan man for at få en underholdningsoplevelse tage til Heide Park Resort, en af Tysklands største forlystelsesparker, eller udforske Miniatur Wunderland, en indendørs attraktion, der rummer skala-modeller af byer og landskaber fra hele verden.

Søg og find billetter til Hamborg
Søg efter overnatning i Hamborg

None

None
None
None