Sådan kommer du til Karlstad

Planlægger du en rejse til Karlstad? Men du ved ikke, hvordan du skal komme dertil? Vivanoda hjælper dig med at organisere din rejse til Karlstad ved at lade dig søge og sammenligne de bedste tilbud på tog, bus og fly.

Med tog til Karlstad

Toget er en økonomisk og økologisk måde at komme til Karlstad på. Det giver dig mulighed for nemt at ankomme til centrum af Karlstad og nyde seværdighederne.

Med bus til Karlstad

Fjernbussen er et yderst økonomisk transportmiddel til et ophold i Karlstad. Til gengæld er det meget langsommere at rejse med bus til Karlstad end at rejse med tog eller fly.

Flyrejser til Karlstad

Fly er den hurtigste måde at komme til Karlstad på. Du skal dog tilføje den tid, det tager at komme til lufthavnen, som ligger uden for Karlstads centrum. Priserne på flyrejser til Karlstad er også ofte attraktive.

Transport til Karlstad i tal

Land
Sverige
Antal flyselskaber, der flyver til Karlstad
6
Antal stationer eller lufthavne i Karlstad
1 lufthavne
1 stationer
2 busstationer
Søg og find billetter til Karlstad
Søg efter overnatning i Karlstad
Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Karlstad med Vivanoda?

Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Karlstad med Vivanoda?

Når du planlægger en rejse til Karlstad, er det vigtigt at vælge din transportform ud fra dine behov, dit budget, tid og komfort. Uanset om du rejser med tog, bus eller fly, kan dit valg af transportmiddel have en betydelig indvirkning på prisen og kvaliteten af din rejse til Karlstad. Derfor er det vigtigt at bruge et værktøj til sammenligning af transport og priser for at købe en billet til Karlstad.

Vivanoda er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at finde de bedste rejsemuligheder til Karlstad i forhold til pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskellige færge-, tog- og busbilletter, der er tilgængelige for din rejse til Karlstad. På den måde kan du finde de billigste og mest velegnede muligheder til dine behov.

De mest populære ruter til Karlstad

Vi præsenterer de mest populære ruter til Karlstad fra alle større europæiske byer, uanset om det er med tog, bus eller fly. Uanset om du ønsker at finde den billigste flyrejse til Karlstad, det hurtigste tog eller den mest komfortable bus, har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for, så du kan planlægge din rejse til Karlstad med ro i sindet.

Uanset om du rejser fra Oslo, Göteborg, Saffle, Stockholm, Trollhattan eller Jonkoping eller en anden større europæisk by, sammenligner vi de forskellige transportformer for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for at komme til Karlstad. Du kan finde oplysninger om de mest populære ruter, transportvirksomheder, rejsetider, billetpriser og tips til sikker og behagelig rejse. Vi har også inkluderet tips til, hvordan du kan spare penge og finde de bedste priser til Karlstad. Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter den ultimative komfort, vil du finde alle muligheder for at planlægge din rejse til Karlstad med ro i sindet.

Søg og find billetter til Karlstad
Søg efter overnatning i Karlstad

Rejs til Karlstad med tog

Hvor er togstationerne i Karlstad?

"Karlstad Centralstation" station er den eneste station, der betjener Karlstad.

Karlstad Centralstation
Station placeret 0.3 km fra centrum af Karlstad
Kort
Find togbilletter til Karlstad

Rejs til Karlstad med bus

Tips til at finde en billigere busbillet til Karlstad

Selv om busrejser i sig selv er en billig måde at komme til Karlstad på, er der altid måder at spare endnu mere på.

Book din busrejse til Karlstad hurtigt
Når du har fundet den laveste billetpris på Vivanoda for din rejse til Karlstad fra f.eks. Oslo, Göteborg, Saffle, Stockholm, Trollhattan eller Jonkoping, skal du vælge den, og du vil blive omdirigeret til luftfartsselskabets hjemmeside (FlixBus og Swebus). Vi anbefaler, at du bestiller din billet hurtigt, da priserne kan stige hurtigt!
Hold øje med FlixBus og Swebus-kampagner
I løbet af året arrangerer busselskaberne Swebus og FlixBus kampagner med kampagnepriser (konkurrencer, åbning af linjer...) for rejser fra Oslo, Göteborg, Saffle, Stockholm, Trollhattan eller Jonkoping eller interessante rabatter (studerende, seniorer...).
Sammenlign alle bustilbud til Karlstad
Med Vivanoda kan du se, filtrere og vælge alle tilbud fra FlixBus og Swebus i én søgning. Uanset om du rejser fra Oslo, Göteborg, Saffle, Stockholm, Trollhattan eller Jonkoping, gør dette det nemmere for dig at finde de tilbud, der bedst opfylder dine kriterier med hensyn til pris, tid og varighed.

Hvor er de busstationer i Karlstad?

Her er en liste over 2 busstationer (eller busstoppesteder), der betjener byen Karlstad.

Karlstad busstation
Busstation 0.6 km fra Karlstad
Kort
Karlstad Universitetet
Busstation 5.2 km fra Karlstad
Kort
Find busbilletter til Karlstad

Flyv til Karlstad

Nogle tips til billige flyrejser til Karlstad

For at optimere dine chancer for at finde en flyrejse til Karlstad med den bedste værdi for pengene, er der et par regler, du skal følge. Vi minder dig om dem her.

Det er bedst at flyve til Karlstad på en tirsdag eller onsdag.
På visse ugedage, f.eks. tirsdage og onsdage, er flyafgange til Karlstad mindre fyldte end på fredage eller søndage. De er derfor billigere.
Sammenlign priser på flyrejser til Vivanoda
Ved at bruge en flyaggregator som Vivanoda sikrer du dig et bredt udvalg af flyrejser til Karlstad og optimerer dine chancer for at finde den bedste flyrejse med flyselskaber som Ryanair, Norwegian Air Shuttle og bmi Regional.
Foretrækker du at rejse med lavprisflyselskaber
Lavprisflyselskaber til Karlstad vil helt sikkert spare dig penge på din flyrejse. Dog er alle tjenester om bord ofte ikke gratis.

Hvor er lufthavnene i Karlstad?

For at komme til Karlstad med fly skal du ankomme til Karlstad lufthavn.

Karlstad
Lufthavnen er 2.8 km fra Karlstad
Kort
Find fly til Karlstad
None
None
None
None