Sådan kommer du til Lund

Planlægger du en rejse til Lund? Men du ved ikke, hvordan du skal komme dertil? Vivanoda hjælper dig med at organisere din rejse til Lund ved at lade dig søge og sammenligne de bedste tilbud på tog og bus.

Med tog til Lund

Toget er en økonomisk og økologisk måde at komme til Lund på. Det giver dig mulighed for nemt at ankomme til centrum af Lund og nyde seværdighederne.

Med bus til Lund

Fjernbussen er et yderst økonomisk transportmiddel til et ophold i Lund. Til gengæld er det meget langsommere at rejse med bus til Lund end at rejse med tog eller fly.

Transport til Lund i tal

Land
Sverige
Antal flyselskaber, der flyver til Lund
6
Antal stationer eller lufthavne i Lund
1 stationer
1 busstationer
Søg og find billetter til Lund
Søg efter overnatning i Lund
Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Lund med Vivanoda?

Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Lund med Vivanoda?

Når du planlægger en rejse til Lund, er det vigtigt at vælge din transportform ud fra dine behov, dit budget, tid og komfort. Uanset om du rejser med tog eller bus, kan dit valg af transportmiddel have en betydelig indvirkning på prisen og kvaliteten af din rejse til Lund. Derfor er det vigtigt at bruge et værktøj til sammenligning af transport og priser for at købe en billet til Lund.

Vivanoda er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at finde de bedste rejsemuligheder til Lund i forhold til pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskellige færge-, tog- og busbilletter, der er tilgængelige for din rejse til Lund. På den måde kan du finde de billigste og mest velegnede muligheder til dine behov.

De mest populære ruter til Lund

Vi præsenterer de mest populære ruter til Lund fra alle større europæiske byer, uanset om det er med tog eller bus. Uanset om du ønsker at finde den billigste flyrejse til Lund, det hurtigste tog eller den mest komfortable bus, har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for, så du kan planlægge din rejse til Lund med ro i sindet.

Uanset om du rejser fra København, Malmø, Göteborg, Stockholm, Uppsala eller Linköping eller en anden større europæisk by, sammenligner vi de forskellige transportformer for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for at komme til Lund. Du kan finde oplysninger om de mest populære ruter, transportvirksomheder, rejsetider, billetpriser og tips til sikker og behagelig rejse. Vi har også inkluderet tips til, hvordan du kan spare penge og finde de bedste priser til Lund. Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter den ultimative komfort, vil du finde alle muligheder for at planlægge din rejse til Lund med ro i sindet.

Søg og find billetter til Lund
Søg efter overnatning i Lund

Rejs til Lund med tog

Hvor er togstationerne i Lund?

"Lund Centralstation" station er den eneste station, der betjener Lund.

Lund Centralstation
Station placeret 0.5 km fra centrum af Lund
Kort
Find togbilletter til Lund

Rejs til Lund med bus

Tips til at finde en billigere busbillet til Lund

Selv om busrejser i sig selv er en billig måde at komme til Lund på, er der altid måder at spare endnu mere på.

Hold øje med FlixBus, Swebus og VY Buss - NettBuss-kampagner
I løbet af året arrangerer busselskaberne Bus4You, VY Buss - NettBuss, Swebus og FlixBus kampagner med kampagnepriser (konkurrencer, åbning af linjer...) for rejser fra Malmø, Göteborg, København, Stockholm, Uppsala eller Linköping eller interessante rabatter (studerende, seniorer...).
Sammenlign buspriser til Lund
Med Vivanoda kan du se, filtrere og vælge alle tilbud fra FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss og Bus4You i én søgning. Uanset om du rejser fra Malmø, Göteborg, København, Stockholm, Uppsala eller Linköping, gør dette det nemmere for dig at finde de tilbud, der bedst opfylder dine kriterier med hensyn til pris, tid og varighed.
Rejs til Lund med fleksible datoer
Hvis du ikke har en bestemt dato for at rejse til Lund med bus, er det bedst at prøve flere datoer og undgå weekender, da billetter fra Ullared, Huddinge, Duved, Järpen, Ånge eller Krokom ofte er dyrere!

Hvor er de busstationer i Lund?

Der er kun én busstation (eller busstoppested), hvorfra du kan komme til Lund.

Lund Centralstation
Busstation 0.5 km fra Lund
Kort
Find busbilletter til Lund

None

None
None
None