Sådan kommer du til Montpellier

Planlægger du en rejse til Montpellier? Men du ved ikke, hvordan du skal komme dertil? Vivanoda hjælper dig med at organisere din rejse til Montpellier ved at lade dig søge og sammenligne de bedste tilbud på tog, bus og fly.

Med tog til Montpellier

Toget er en økonomisk og økologisk måde at komme til Montpellier på. Det giver dig mulighed for nemt at ankomme til centrum af Montpellier og nyde seværdighederne.

Med bus til Montpellier

Fjernbussen er et yderst økonomisk transportmiddel til et ophold i Montpellier. Til gengæld er det meget langsommere at rejse med bus til Montpellier end at rejse med tog eller fly.

Flyrejser til Montpellier

Fly er den hurtigste måde at komme til Montpellier på. Du skal dog tilføje den tid, det tager at komme til lufthavnen, som ligger uden for Montpelliers centrum. Priserne på flyrejser til Montpellier er også ofte attraktive.

Transport til Montpellier i tal

Land
Frankrig
Antal flyselskaber, der flyver til Montpellier
18
Antal stationer eller lufthavne i Montpellier
1 lufthavne
1 stationer
3 busstationer
Søg og find billetter til Montpellier
Søg efter overnatning i Montpellier
Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Montpellier med Vivanoda?

Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Montpellier med Vivanoda?

Når du planlægger en rejse til Montpellier, er det vigtigt at vælge din transportform ud fra dine behov, dit budget, tid og komfort. Uanset om du rejser med tog, bus eller fly, kan dit valg af transportmiddel have en betydelig indvirkning på prisen og kvaliteten af din rejse til Montpellier. Derfor er det vigtigt at bruge et værktøj til sammenligning af transport og priser for at købe en billet til Montpellier.

Vivanoda er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at finde de bedste rejsemuligheder til Montpellier i forhold til pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskellige færge-, tog- og busbilletter, der er tilgængelige for din rejse til Montpellier. På den måde kan du finde de billigste og mest velegnede muligheder til dine behov.

De mest populære ruter til Montpellier

Vi præsenterer de mest populære ruter til Montpellier fra alle større europæiske byer, uanset om det er med tog, bus eller fly. Uanset om du ønsker at finde den billigste flyrejse til Montpellier, det hurtigste tog eller den mest komfortable bus, har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for, så du kan planlægge din rejse til Montpellier med ro i sindet.

Uanset om du rejser fra København, Barcelona, Marseille, Toulouse, Paris eller Aix-en-Provence eller en anden større europæisk by, sammenligner vi de forskellige transportformer for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for at komme til Montpellier. Du kan finde oplysninger om de mest populære ruter, transportvirksomheder, rejsetider, billetpriser og tips til sikker og behagelig rejse. Vi har også inkluderet tips til, hvordan du kan spare penge og finde de bedste priser til Montpellier. Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter den ultimative komfort, vil du finde alle muligheder for at planlægge din rejse til Montpellier med ro i sindet.

Søg og find billetter til Montpellier
Søg efter overnatning i Montpellier

Rejs til Montpellier med tog

Hvor er togstationerne i Montpellier?

"Montpellier-Saint-Roch" station er den eneste station, der betjener Montpellier.

Montpellier-Saint-Roch
Station placeret 0.4 km fra centrum af Montpellier
Kort
Find togbilletter til Montpellier

Rejs til Montpellier med bus

Tips til at finde en billigere busbillet til Montpellier

Selv om busrejser i sig selv er en billig måde at komme til Montpellier på, er der altid måder at spare endnu mere på.

Fleksibilitet på datoer: et aktiv for din busrejse til Montpellier
Hvis du giver lidt spillerum på datoen for din rejse til Montpellier, øger du dine chancer for at få en bedre billetpris hos ALSA, Isilines, FlixBus, Eurolines og Blablabus, især ved at undgå spidsbelastningsperioder.
Sammenlign buspriser til Montpellier
Med Vivanoda kan du se, filtrere og vælge alle tilbud fra Blablabus, Eurolines, FlixBus, Isilines og ALSA i én søgning. Uanset om du rejser fra Barcelona, Marseille, Toulouse, Paris, Aix-en-Provence eller Lyon, gør dette det nemmere for dig at finde de tilbud, der bedst opfylder dine kriterier med hensyn til pris, tid og varighed.
Vent ikke med at bestille din billet til Montpellier
Når du har fundet den laveste billetpris på Vivanoda for din rejse til Montpellier fra f.eks. Barcelona, Marseille, Toulouse, Paris, Aix-en-Provence eller Lyon, skal du vælge den, og du vil blive omdirigeret til luftfartsselskabets hjemmeside (Blablabus, Eurolines og FlixBus). Vi anbefaler, at du bestiller din billet hurtigt, da priserne kan stige hurtigt!

Hvor er de busstationer i Montpellier?

Her er en liste over 3 busstationer (eller busstoppesteder), der betjener byen Montpellier.

Montpellier
Busstation 3.2 km fra Montpellier
Kort
Montpellier Les Sabines
Busstation 3.1 km fra Montpellier
Kort
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Busstation 3.0 km fra Montpellier
Kort
Find busbilletter til Montpellier

Flyv til Montpellier

Nogle tips til billige flyrejser til Montpellier

For at optimere dine chancer for at finde en flyrejse til Montpellier med den bedste værdi for pengene, er der et par regler, du skal følge. Vi minder dig om dem her.

Foretrækker du at rejse med lavprisflyselskaber
Lavprisflyselskaber til Montpellier vil helt sikkert spare dig penge på din flyrejse. Dog er alle tjenester om bord ofte ikke gratis.
Det er bedst at flyve til Montpellier på en tirsdag eller onsdag.
Undgå at rejse til Montpellier på travle dage, f.eks. i weekenden. Flyrejser til Montpellier er ofte meget billigere i løbet af ugen, især tirsdage og onsdage.
Sammenlign priser på flyrejser til Vivanoda
Sammenlign altid alle tilbud og priser på flyrejser til Montpellier. Ved at bruge en platform som Vivanoda vil denne søgning blive lettere.

Hvor er lufthavnene i Montpellier?

For at komme til Montpellier med fly skal du ankomme til Montpellier-Méditerranée lufthavn.

Montpellier-Méditerranée
Lufthavnen er 7.2 km fra Montpellier
Kort
Find fly til Montpellier
None
None
None
None