Sådan kommer du til Poitiers

Planlægger du en rejse til Poitiers? Men du ved ikke, hvordan du skal komme dertil? Vivanoda hjælper dig med at organisere din rejse til Poitiers ved at lade dig søge og sammenligne de bedste tilbud på tog, bus og fly.

Med tog til Poitiers

Toget er en økonomisk og økologisk måde at komme til Poitiers på. Det giver dig mulighed for nemt at ankomme til centrum af Poitiers og nyde seværdighederne.

Med bus til Poitiers

Fjernbussen er et yderst økonomisk transportmiddel til et ophold i Poitiers. Til gengæld er det meget langsommere at rejse med bus til Poitiers end at rejse med tog eller fly.

Flyrejser til Poitiers

Fly er den hurtigste måde at komme til Poitiers på. Du skal dog tilføje den tid, det tager at komme til lufthavnen, som ligger uden for Poitierss centrum. Priserne på flyrejser til Poitiers er også ofte attraktive.

Transport til Poitiers i tal

Land
Frankrig
Antal flyselskaber, der flyver til Poitiers
8
Antal stationer eller lufthavne i Poitiers
1 lufthavne
1 stationer
2 busstationer
Søg og find billetter til Poitiers
Søg efter overnatning i Poitiers
Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Poitiers med Vivanoda?

Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Poitiers med Vivanoda?

Når du planlægger en rejse til Poitiers, er det vigtigt at vælge din transportform ud fra dine behov, dit budget, tid og komfort. Uanset om du rejser med tog, bus eller fly, kan dit valg af transportmiddel have en betydelig indvirkning på prisen og kvaliteten af din rejse til Poitiers. Derfor er det vigtigt at bruge et værktøj til sammenligning af transport og priser for at købe en billet til Poitiers.

Vivanoda er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at finde de bedste rejsemuligheder til Poitiers i forhold til pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskellige færge-, tog- og busbilletter, der er tilgængelige for din rejse til Poitiers. På den måde kan du finde de billigste og mest velegnede muligheder til dine behov.

De mest populære ruter til Poitiers

Vi præsenterer de mest populære ruter til Poitiers fra alle større europæiske byer, uanset om det er med tog, bus eller fly. Uanset om du ønsker at finde den billigste flyrejse til Poitiers, det hurtigste tog eller den mest komfortable bus, har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for, så du kan planlægge din rejse til Poitiers med ro i sindet.

Uanset om du rejser fra Paris, Bordeaux, La Rochelle, Tours, Limoges eller Angouleme eller en anden større europæisk by, sammenligner vi de forskellige transportformer for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for at komme til Poitiers. Du kan finde oplysninger om de mest populære ruter, transportvirksomheder, rejsetider, billetpriser og tips til sikker og behagelig rejse. Vi har også inkluderet tips til, hvordan du kan spare penge og finde de bedste priser til Poitiers. Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter den ultimative komfort, vil du finde alle muligheder for at planlægge din rejse til Poitiers med ro i sindet.

Søg og find billetter til Poitiers
Søg efter overnatning i Poitiers

Rejs til Poitiers med tog

Hvor er togstationerne i Poitiers?

"Poitiers" station er den eneste station, der betjener Poitiers.

Poitiers
Station placeret 0.9 km fra centrum af Poitiers
Kort
Find togbilletter til Poitiers

Rejs til Poitiers med bus

Tips til at finde en billigere busbillet til Poitiers

Selv om busrejser i sig selv er en billig måde at komme til Poitiers på, er der altid måder at spare endnu mere på.

Hold øje med Blablabus, Eurolines og FlixBus-kampagner
I løbet af året arrangerer busselskaberne ALSA, Isilines, FlixBus, Eurolines og Blablabus kampagner med kampagnepriser (konkurrencer, åbning af linjer...) for rejser fra Paris, Bordeaux, La Rochelle, Tours, Limoges eller Angouleme eller interessante rabatter (studerende, seniorer...).
Lav en omfattende prissammenligning af busser til Poitiers
Vivanoda giver dig mulighed for hurtigt at se alle priser og kampagner fra ALSA, Isilines, FlixBus, Eurolines og Blablabus. Så uanset om du rejser fra Paris, Bordeaux, La Rochelle, Tours, Limoges eller Angouleme, kan du nemt finde din ideelle busbillet til Poitiers.
Vent ikke med at bestille din billet til Poitiers
Når du har fundet den laveste billetpris på Vivanoda for din rejse til Poitiers fra f.eks. Paris, Bordeaux, La Rochelle, Tours, Limoges eller Angouleme, skal du vælge den, og du vil blive omdirigeret til luftfartsselskabets hjemmeside (Blablabus, Eurolines og FlixBus). Vi anbefaler, at du bestiller din billet hurtigt, da priserne kan stige hurtigt!

Hvor er de busstationer i Poitiers?

Her er en liste over 2 busstationer (eller busstoppesteder), der betjener byen Poitiers.

Poitiers
Busstation 0.9 km fra Poitiers
Kort
Poitiers
Busstation 0.6 km fra Poitiers
Kort
Find busbilletter til Poitiers

Flyv til Poitiers

Nogle tips til billige flyrejser til Poitiers

For at optimere dine chancer for at finde en flyrejse til Poitiers med den bedste værdi for pengene, er der et par regler, du skal følge. Vi minder dig om dem her.

Foretrækker du at rejse med lavprisflyselskaber
Lavprisflyselskaber til Poitiers vil helt sikkert spare dig penge på din flyrejse. Dog er alle tjenester om bord ofte ikke gratis.
Sammenlign alle flyselskabernes tilbud.
Sammenlign altid alle tilbud og priser på flyrejser til Poitiers. Ved at bruge en platform som Vivanoda vil denne søgning blive lettere.
En flybillet til Poitiers er dyrere i sidste øjeblik
Jo længere du venter med at bestille din flyrejse til Poitiers, jo højere priser er der sandsynligvis. Derfor er det bedst at planlægge dit ophold i Poitiers i god tid.

Hvor er lufthavnene i Poitiers?

For at komme til Poitiers med fly skal du ankomme til Biard lufthavn.

Biard
Lufthavnen er 2.4 km fra Poitiers
Kort
Find fly til Poitiers
None
None
None
None