Sådan kommer du til Valence

Planlægger du en rejse til Valence? Men du ved ikke, hvordan du skal komme dertil? Vivanoda hjælper dig med at organisere din rejse til Valence ved at lade dig søge og sammenligne de bedste tilbud på tog og bus.

Med tog til Valence

Toget er en økonomisk og økologisk måde at komme til Valence på. Det giver dig mulighed for nemt at ankomme til centrum af Valence og nyde seværdighederne.

Med bus til Valence

Fjernbussen er et yderst økonomisk transportmiddel til et ophold i Valence. Til gengæld er det meget langsommere at rejse med bus til Valence end at rejse med tog eller fly.

Transport til Valence i tal

Land
Frankrig
Antal flyselskaber, der flyver til Valence
6
Antal stationer eller lufthavne i Valence
2 stationer
2 busstationer
Søg og find billetter til Valence
Søg efter overnatning i Valence
Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Valence med Vivanoda?

Hvorfor søge efter billetter til at rejse til Valence med Vivanoda?

Når du planlægger en rejse til Valence, er det vigtigt at vælge din transportform ud fra dine behov, dit budget, tid og komfort. Uanset om du rejser med tog eller bus, kan dit valg af transportmiddel have en betydelig indvirkning på prisen og kvaliteten af din rejse til Valence. Derfor er det vigtigt at bruge et værktøj til sammenligning af transport og priser for at købe en billet til Valence.

Vivanoda er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at finde de bedste rejsemuligheder til Valence i forhold til pris, tid og kvalitet. Med Vivanoda kan du sammenligne de forskellige færge-, tog- og busbilletter, der er tilgængelige for din rejse til Valence. På den måde kan du finde de billigste og mest velegnede muligheder til dine behov.

De mest populære ruter til Valence

Vi præsenterer de mest populære ruter til Valence fra alle større europæiske byer, uanset om det er med tog eller bus. Uanset om du ønsker at finde den billigste flyrejse til Valence, det hurtigste tog eller den mest komfortable bus, har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for, så du kan planlægge din rejse til Valence med ro i sindet.

Uanset om du rejser fra Marseille, Aix-en-Provence, Lyon, Avignon, Nimes eller Cannes eller en anden større europæisk by, sammenligner vi de forskellige transportformer for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for at komme til Valence. Du kan finde oplysninger om de mest populære ruter, transportvirksomheder, rejsetider, billetpriser og tips til sikker og behagelig rejse. Vi har også inkluderet tips til, hvordan du kan spare penge og finde de bedste priser til Valence. Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter den ultimative komfort, vil du finde alle muligheder for at planlægge din rejse til Valence med ro i sindet.

Søg og find billetter til Valence
Søg efter overnatning i Valence

Rejs til Valence med tog

Hvor er togstationerne i Valence?

For at komme til Valence med tog kan du vælge mellem 2 stationer, herunder Valence-TGV og Valence-Ville.

Valence-TGV
Station placeret 9.8 km fra centrum af Valence
Kort
Valence-Ville
Station placeret 0.4 km fra centrum af Valence
Kort
Find togbilletter til Valence

Rejs til Valence med bus

Hvor er de busstationer i Valence?

Her er en liste over 2 busstationer (eller busstoppesteder), der betjener byen Valence.

Valence
Busstation 0.4 km fra Valence
Kort
Valence Arrêt Citéa C1 - Valence Sud
Busstation 2.5 km fra Valence
Kort
Find busbilletter til Valence
None
None
None
None