Rejser fra Stockholm til Billund

Planlæg din tur fra Stockholm til Billund i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Stockholm til Billund i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Stockholm
Billund
  • Få priser
2
Stockholm
København
Billund
/
  • Få priser

Rejse Stockholm Billund

Transportformerfly, bus, tog
afstand667 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Stockholm til Billund?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, bus, flyat forberede din Stockholm Billund tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Stockholm Billund ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Stockholm og Billund på et kort samt ruten Stockholm Billund og de forskellige forbindelsespunkter (Billund Lufthavn, Arlanda Lufthavn, Stockholm Bus Station, Stockholm Centralstation Station, Skavsta Lufthavn) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Billund

Alle transportformer Stockholm Billund

For en tur fra Stockholm (Sverige) til Billund (Danmark) med en afstand på 667 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly Stockholm> Billund bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Arlanda fjernbetjening ARN 37 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Billund (Billund Lufthavn, IATA kode: BLL) drives af Cimber Air eller SAS - Scandinavian Airlines.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Stockholm Billund kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Stockholm-København.
Du vil bordlægge en bus til Stockholm. Bussen vil slippe dig af i Kobenhavn (1.5 km fra København, Danmark) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Stockholm busstation (ved 0.5 km de Stockholm) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for København.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Stockholm til Billund uden forandring. Du kan tage togetStockholm-København og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til København forlader fra Stockholm Centralstation banegård i Stockholm. Ankomst til København vil være på København H Station (0.4 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)