Rejser fra Stockholm til Kalmar

Planlæg din tur fra Stockholm til Kalmar i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra Stockholm til Kalmar i fly, tog, bus

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
Stockholm
Kalmar
/
/
  • Få priser

Rejse Stockholm Kalmar

Transportformerfly, bus, tog
afstand313 km
Direkte linjeJa

Hvordan er det muligt at gå fra Stockholm til Kalmar ?

Kalmar er din næste feriedestination, men du spekulerer på, hvordan man skal dertil, og hvordan det er muligt at få den billigste Stockholm til Kalmar transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Heldigvis er Vivanoda en multimodal rejseplanlægger, der aggregerer priser for busser, flyrejser og tog i en enkelt søgning. Indtast blot din rejsedato til Kalmar og Vivanoda gør resten. For at finjustere din søgning i henhold til dine præferencer skal du bruge de tilgængelige filtre og sorteringsindstillinger.

Du bruger hovedsageligt tog, flyrejser og busser af Swebus, SJ, Golden Air, Snälltåget, Bus4You, NettBuss, FlixBus eller SAS - Scandinavian Airlines at nå Kalmar.

Alle transportformer Stockholm Kalmar

For en tur fra Stockholm (Sverige) til Kalmar (Sverige) med en afstand på 313 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Du er heldig, der er en direkte Stockholm-Kalmar bus service, der ofte er den billigste løsning.
Du vil bordlægge en bus til Stockholm. Bussen vil slippe dig af i Kalmar Centralstation (0.2 km fra Kalmar, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Stockholm busstation (ved 0.5 km de Stockholm) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Kalmar.
Direkte fly Stockholm> Kalmar bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Arlanda fjernbetjening ARN 37 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Kalmar (Kalmar Lufthavn, IATA kode: KLR) drives af SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Stockholm til Kalmar med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Stockholm-Alvesta og Alvesta-Kalmar så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af Snälltåget eller SJ til Alvesta forlader fra Stockholm Centralstation banegård i Stockholm. Ankomst til Alvesta vil være på Alvesta station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Alvesta, hvor toget , der drives af SJ, forlader Kalmar.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)