Stockholm
Rejs direkte til Karlstad med bus, tog
Karlstad
Se priser

Hvordan kommer man fra Stockholm til Karlstad?

Planlægger du at rejse til Stockholm fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Stockholm til Karlstad på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Stockholm og Karlstad, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (FlixBus, Swebus eller SJ) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Stockholm og Karlstad på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Stockholm-Karlstad-rejse.

På din rejse fra Stockholm til Karlstad har du flere transportmuligheder

Bus fra Stockholm til Karlstad

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Stockholm til Karlstad, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Stockholm Karlstad med tog

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Stockholm Karlstad-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Stockholm til Karlstad, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Stockholm Karlstad

Afgangsby
Stockholm
Sverige
Destination by
Karlstad
Sverige
Afstand
258 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Stockholm Karlstad billetter
Søg efter overnatning i Karlstad
Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Karlstad med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Karlstad med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Stockholm og Karlstad, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som FlixBus, Swebus eller SJ for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Stockholm og Karlstad med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Stockholm og Karlstad

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Stockholm til Karlstad?
Service om bord Moderne busser mellem Stockholm og Karlstad er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Stockholm og Karlstad kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Stockholm til Karlstad?
Landskaber Togene mellem Stockholm og Karlstad byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Stockholm-Karlstad-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Stockholm? Hvor ankommer jeg i Karlstad?

Afgangsstationer for busser i Stockholm

Stockholm
Kort

Afgangsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Karlstad ankomst busstationer

Karlstad busstation
Kort
Karlstad Universitetet
Kort

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort
Søg efter Stockholm Karlstad billetter
Søg efter overnatning i Karlstad

Bus Stockholm Karlstad

Varigheden af busrejsen mellem Stockholm og Karlstad varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Karlstad på din rejsedato.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Stockholm-Karlstad bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

De fleste busser mellem Stockholm og Karlstad er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busselskaber Stockholm Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Stockholm Karlstad

Tog Stockholm Karlstad

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Stockholm til Karlstad afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Karlstad er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Stockholm til Karlstad. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Stockholm til Karlstad mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Stockholm til Karlstad

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Stockholm Karlstad
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt