Stockholm
Rejs direkte til Linköping med bus, tog
Linköping
Se priser

Hvordan kommer man fra Stockholm til Linköping?

Planlægger du at rejse til Linköping fra Stockholm og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Stockholm til Linköping på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Stockholm og Linköping, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Stockholm og Linköping på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Stockholm-Linköping-rejse.

På din rejse fra Stockholm til Linköping har du flere transportmuligheder

Bus fra Stockholm til Linköping

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Stockholm til Linköping, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Stockholm Linköping

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Stockholm Linköping-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Stockholm til Linköping, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Stockholm Linköping

Afgangsby
Stockholm
Sverige
Destination by
Linköping
Sverige
Afstand
173 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Stockholm Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping
Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Linköping med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Linköping med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Stockholm og Linköping, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Stockholm og Linköping med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Stockholm og Linköping

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Stockholm til Linköping?
Hastighed Tog fra Stockholm til Linköping er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet Stockholm Linköping-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Stockholm til Linköping?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Stockholm og Linköping, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Rejsetid Busser fra Stockholm til Linköping er normalt meget langsommere end tog til Linköping for at tilbagelægge den 173 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i Stockholm? Hvor ankommer jeg i Linköping?

Afgangsstationer for busser i Stockholm

Stockholm
Kort
Rålambshovsparken
Kort
Karolinska institutet
Kort

Afgangsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Linköping ankomst busstationer

Linköping Fjärrbussterminal
Kort
Linköping
Kort

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Kort
Søg efter Stockholm Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping

Bus Stockholm Linköping

Hyppigheden af afgangene til Stockholm fra Linköping varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Linköping, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

De fleste busser mellem Stockholm og Linköping er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busser mellem Stockholm og Linköping har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Stockholm Linköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Stockholm Linköping

Tog Stockholm Linköping

Togbilletter fra Stockholm til Linköping kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Stockholm til Linköping mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togene mellem Stockholm og Linköping er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Togvirksomheder fra Stockholm til Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Stockholm Linköping
Stockholm til Linköping bus, tog billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Stockholm til Linköping

Hvad skal man se og lave i Linköping?

En af byens hovedattraktioner er Linköping Domkirke, en storslået gotisk bygning fra det 13. århundrede. Du kan også besøge Linköping Air Museum, som har en samling af historiske og moderne fly. Linköping Kunstmuseum har et bredt udvalg af udstillinger, der spænder fra moderne kunst til lokale kunstnere.

For naturelskere er Valla-naturreservatet et godt sted at slappe af. Her kan du gå på vandreture, cykle og nyde den omkringliggende natur. Linköpings botaniske have er også et dejligt sted at gå rundt og beundre planterne og blomsterne.

Endelig, hvis du vil shoppe, er Linköpings hovedgade, Storgatan, foret med butikker af alle slags. Der er modebutikker, souvenirbutikker og meget mere.

For at komme rundt i byen er det offentlige transportsystem meget effektivt, og der kører jævnligt busser og sporvogne. Du kan også leje en cykel for at udforske byen i dit eget tempo.

Søg efter Stockholm Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt