Anbefalet rute
Stockholm
Rejs direkte til Luleå med tog, fly
Luleå
Se priser
Alternative ruter
Stockholm
Rejs med fly, tog til Umeå
Umeå
Rejs med tog til Luleå
Luleå
Se priser

Hvordan kommer man fra Stockholm til Luleå?

Planlægger du at rejse til Luleå fra Stockholm og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Stockholm til Luleå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Stockholm og Luleå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Malmo Aviation, SJ eller Norrtåg) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Stockholm og Luleå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Stockholm-Luleå-rejse.

På din rejse fra Stockholm til Luleå har du flere transportmuligheder

Togbillet Stockholm Luleå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Stockholm Luleå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Stockholm Luleå

Mange flyvninger forbinder Stockholm til Luleå hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Luleå på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Stockholm til Luleå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Stockholm Luleå

Afgangsby
Stockholm
Sverige
Destination by
Luleå
Sverige
Afstand
726 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog og fly
Søg efter Stockholm Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå
Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Luleå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Luleå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Stockholm og Luleå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Malmo Aviation, SJ eller Norrtåg for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Stockholm og Luleå med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Stockholm og Luleå

Fordele og ulemper ved at flyve fra Stockholm til Luleå?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Stockholm til Luleå, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Priser Flybilletter fra Stockholm til Luleå kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Stockholm til Luleå?
Hastighed Tog fra Stockholm til Luleå er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet Stockholm Luleå-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i Stockholm? Hvor ankommer jeg i Luleå?

Afgangsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Stockholm

Arlanda
Kort
Bromma
Kort

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort
Luleå Notviken station
Kort

Ankomstlufthavne i Luleå

Kallax
Kort
Søg efter Stockholm Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå

Tog Stockholm Luleå

Det anbefales at bestille din togbillet fra Stockholm til Luleå mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togbilletter fra Stockholm til Luleå kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Stockholm til Luleå afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Luleå er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togvirksomheder fra Stockholm til Luleå

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Stockholm Luleå

Flyrejser Stockholm Luleå

Flyselskaber Stockholm Luleå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Stockholm Luleå
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt