Rejser fra Stockholm til Luleå

Planlæg din tur fra Stockholm til Luleå i tog, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Stockholm til Luleå i fly, tog

 • Vælg den ønskede rute
 • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Stockholm
Luleå
/
 • Få priser
2
Stockholm
Umeå
Luleå
/
 • Få priser

Rejse Stockholm Luleå

Transportformerfly, tog
afstand726 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Stockholm til Luleå?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, flyat forberede din Stockholm Luleå tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
 • Sorter resultater efter transportform (tog, fly).
 • Få priser, tider og varighed for rejsen Stockholm Luleå ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
 • Find byer i Stockholm og Luleå på et kort samt ruten Stockholm Luleå og de forskellige forbindelsespunkter (Kallax Lufthavn, Luleå Centralstation Station, Luleå Notviken station Station, Arlanda Lufthavn, Stockholm Centralstation Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
 • Søg efter et hotel i Luleå

Alle transportformer Stockholm Luleå

Hvis du allerede har valgt den transportform, du gerne vil rejse med, skal du gå direkte til det dedikerede afsnit:

Billige flyrejser fra Stockholm til Luleå

Her er et par tip, der kan være nyttige til at hjælpe dig med at få de bedste tilbud at flyve fra Stockholm til Luleå:

 • Vent ikke dagen før din rejse til at booke Stockholm Luleå flyvning, da priserne skal være meget høje. Med få undtagelser stiger priserne, når du kommer tættere på afrejsedato for at spare pladser til erhvervskunder, der booker sent og er ivrige efter at betale mere.
 • Undgå weekender at flyve til Luleå og være fleksibel. Priserne er forskellige, uanset om flyvningen er planlagt tidligt om morgenen eller sent på aftenen. Det anbefales derfor at have en vigtig grad af fleksibilitet.

Hvilke flyselskaber, der driver Stockholm til Luleå flyrejser?

Vi tæller 2 flyselskaber, der planlægger en direkte forbindelse mellem lufthavnen i Stockholm og den af Luleå: Norwegian Air Shuttle og SAS - Scandinavian Airlines.
Norwegian Air Shuttle Stockholm LuleåSAS - Scandinavian Airlines Stockholm Luleå

Afgang lufthavn i Stockholm

 • ARN Arlanda
 • BMA Bromma

Ankomst lufthavn i Luleå

 • LLA Kallax

tog Stockholm til Luleå

Stockholm Luleå togvirksomheder

Togfirmaet, der driver denne rejse er SJ.
SJ Stockholm Luleå

Er der et direkte tog til Stockholm-Luleå vej?

Ja, det er muligt at gå fra Stockholm til Luleå med tog uden at foretage nogen ændringer. Vær forsigtig, da dette kan afhænge af datoen for din rejse til Luleå og der kan være færre direkte tog fra Stockholm på bestemte dage. For at finde den billigste Stockholm-Luleå togbillet, vi råder dig til at starte en søgning på Vivanoda med dine rejsedatoer.

Afgangstationer i Stockholm

 • Stockholm Centralstation

Ankomst togstationer i Luleå

 • Luleå Centralstation

Intercity tog Stockholm Luleå

Intercity-tog betjener de vigtigste byer langs Stockholm-Luleå rute med en forbedret kørselsvarighed sammenlignet med regionale tog.

Hvilke transportører skal der rejse mellem Stockholm og Luleå?

Jernbaneselskaber
SJ tilbyder en linje Stockholm-Luleå ved tog afgår fra Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra byens centrum) og serverer Luleå Centralstation Station ved ankomsten (0.5 km fra centrum)
Norrtåg driver linjen fra Umeå til Luleå med tog afgang fra Umeå Centralstation station til Luleå Centralstation station ( Sverige)
Flyselskaber
Norwegian Air Shuttle laver en flyvning afgår fra Arlanda ARN Lufthavn, der ligger 37 km fra Stockholm til Luleå (ankomst til Kallax LLA Lufthavn)
Malmo Aviation sikrer en rotation fra Bromma BMA Lufthavn (beliggende på 7.6 km fra Stockholm Center, Sverige) til Umeå (betjener Umea UME Lufthavn)
SAS - Scandinavian Airlines driver flyvningen afgår fra Arlanda ARN Lufthavn, der ligger 37 km fra Stockholm til Luleå (ankomst til Kallax LLA Lufthavn)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)