Anbefalet rute
Stockholm
Rejs direkte til Malmø med fly, bus, tog
Malmø
Se priser
Alternative ruter
Stockholm
Rejs med tog, bus, fly til København
København
Rejs med tog, bus til Malmø
Malmø
Se priser
Stockholm
Rejs med bus, tog til Lund
Lund
Rejs med bus, tog til Malmø
Malmø
Se priser

Hvordan kommer man fra Stockholm til Malmø?

Planlægger du at rejse til Malmø fra Stockholm og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Stockholm til Malmø på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Stockholm og Malmø, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Stockholm og Malmø på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Stockholm-Malmø-rejse.

På din rejse fra Stockholm til Malmø har du flere transportmuligheder

Bus fra Stockholm til Malmø

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Stockholm til Malmø, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Stockholm Malmø

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Stockholm Malmø-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Stockholm Malmø

Mange flyvninger forbinder Stockholm til Malmø hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Malmø på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Stockholm til Malmø, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Stockholm Malmø

Afgangsby
Stockholm
Sverige
Destination by
Malmø
Sverige
Afstand
513 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly, bus og tog
Søg efter Stockholm Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø
Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Malmø med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Malmø med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Stockholm og Malmø, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Stockholm og Malmø med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Stockholm og Malmø

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Stockholm til Malmø?
Hastighed Tog fra Stockholm til Malmø er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Tilgængelighed Togstationerne i Stockholm eller Malmø ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Fleksibilitet Stockholm Malmø-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Omkostninger Stockholm-Malmø-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Stockholm til Malmø?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Stockholm og Malmø, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Priser Busbilletter fra Stockholm til Malmø er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Malmø (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Rejsetid Busser fra Stockholm til Malmø er normalt meget langsommere end tog til Malmø for at tilbagelægge den 513 km lange strækning.
Komfort Busser mellem Stockholm og Malmø kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Stockholm til Malmø?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Stockholm til Malmø, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Hastighed At flyve mellem Stockholm og Malmø er den hurtigste måde at rejse de 513 km mellem Stockholm og Malmø på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Malmø er ofte nødt til at ankomme tidligt til Stockholm lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Priser Flybilletter fra Stockholm til Malmø kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Stockholm? Hvor ankommer jeg i Malmø?

Afgangsstationer for busser i Stockholm

Stockholm
Kort

Afgangsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Stockholm

Arlanda
Kort
Skavsta
Kort
Bromma
Kort

Malmø ankomst busstationer

Malmo
Kort
Malmö Triangeln station
Kort
Malmö Svävarterminalen
Kort
Malmö
Kort
Malmö Shell Holma
Kort

Ankomststationer i Malmø

Malmö Centralstation
Kort
Lockarp
Kort
Triangeln St.
Kort
Hyllie St. (Malmö Arena)
Kort

Ankomstlufthavne i Malmø

Sturup
Kort
Søg efter Stockholm Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø

Bus Stockholm Malmø

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Stockholm-Malmø-busbillet.

Busser mellem Stockholm og Malmø har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Hyppigheden af afgangene til Stockholm fra Malmø varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Malmø, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Stockholm-Malmø, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Stockholm Malmø

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Stockholm Malmø

Tog Stockholm Malmø

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Stockholm til Malmø, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Stockholm til Malmø. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Stockholm og Malmø.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Stockholm til Malmø mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Stockholm til Malmø afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Malmø er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togvirksomheder fra Stockholm til Malmø

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Stockholm Malmø

Flyrejser Stockholm Malmø

Flyselskaber Stockholm Malmø

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Stockholm Malmø
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt