Stockholm
Rejs direkte til Norrköping med bus, tog
Norrköping
Se priser

Hvordan kommer man fra Stockholm til Norrköping?

Planlægger du at rejse til Norrköping fra Stockholm og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Stockholm til Norrköping på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Stockholm og Norrköping, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Stockholm og Norrköping på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Stockholm-Norrköping-rejse.

På din rejse fra Stockholm til Norrköping har du flere transportmuligheder

Bus fra Stockholm til Norrköping

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Stockholm til Norrköping, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Stockholm Norrköping

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Stockholm Norrköping-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Stockholm til Norrköping, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Stockholm Norrköping

Afgangsby
Stockholm
Sverige
Destination by
Norrköping
Sverige
Afstand
136 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Stockholm Norrköping billetter
Søg efter overnatning i Norrköping
Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Norrköping med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Norrköping med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Stockholm og Norrköping, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Stockholm og Norrköping med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Stockholm og Norrköping

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Stockholm til Norrköping?
Hastighed Tog fra Stockholm til Norrköping er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet Stockholm Norrköping-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Stockholm til Norrköping?
Service om bord Moderne busser mellem Stockholm og Norrköping er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Rejsetid Busser fra Stockholm til Norrköping er normalt meget langsommere end tog til Norrköping for at tilbagelægge den 136 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i Stockholm? Hvor ankommer jeg i Norrköping?

Afgangsstationer for busser i Stockholm

Stockholm
Kort
Karolinska institutet
Kort

Afgangsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Norrköping ankomst busstationer

Norrkoping
Kort
Norrköping
Kort

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Kort
Søg efter Stockholm Norrköping billetter
Søg efter overnatning i Norrköping

Bus Stockholm Norrköping

Busser mellem Stockholm og Norrköping har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Stockholm og Norrköping varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Norrköping på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Stockholm-Norrköping varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Stockholm til Norrköping på Vivanoda.

Busselskaber Stockholm Norrköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Stockholm Norrköping

Tog Stockholm Norrköping

Det anbefales at bestille din togbillet fra Stockholm til Norrköping mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Stockholm til Norrköping afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Norrköping er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Stockholm til Norrköping. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Stockholm til Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Stockholm Norrköping
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt