Anbefalet rute
Stockholm
Rejs direkte til Östersund med fly, tog
Östersund
Se priser
Alternative ruter
Stockholm
Rejs med tog, fly til Sundsvall
Sundsvall
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser
Stockholm
Rejs med bus, tog til Uppsala
Uppsala
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra Stockholm til Östersund?

Planlægger du at rejse til Östersund fra Stockholm og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Stockholm til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Stockholm og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Stockholm og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Stockholm-Östersund-rejse.

På din rejse fra Stockholm til Östersund har du flere transportmuligheder

Bus fra Stockholm til Östersund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Stockholm til Östersund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Stockholm Östersund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Stockholm Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Stockholm Östersund

Mange flyvninger forbinder Stockholm til Östersund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Östersund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Stockholm til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Stockholm Östersund

Afgangsby
Stockholm
Sverige
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
465 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly og tog
Søg efter Stockholm Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Stockholm og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Stockholm og Östersund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Stockholm og Östersund

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Stockholm til Östersund?
Hastighed Tog fra Stockholm til Östersund er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Stockholm-Östersund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Stockholm til Östersund?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Stockholm og Östersund, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Stockholm og Östersund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Stockholm til Östersund?
Hastighed At flyve mellem Stockholm og Östersund er den hurtigste måde at rejse de 465 km mellem Stockholm og Östersund på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Östersund er ofte nødt til at ankomme tidligt til Stockholm lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Stockholm? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer for busser i Stockholm

Stockholm
Kort
Karolinska institutet
Kort

Afgangsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Stockholm

Arlanda
Kort
Bromma
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort
Östersund Västra station
Kort

Ankomstlufthavne i Östersund

Froesoe
Kort
Søg efter Stockholm Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund

Bus Stockholm Östersund

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Stockholm-Östersund bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Varigheden af busrejsen mellem Stockholm og Östersund varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Östersund på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Stockholm-Östersund varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Stockholm til Östersund på Vivanoda.

Busselskaber Stockholm Östersund

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Stockholm Östersund

Tog Stockholm Östersund

Togene mellem Stockholm og Östersund er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Stockholm til Östersund afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Östersund er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Stockholm til Östersund. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Stockholm til Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Stockholm Östersund

Flyrejser Stockholm Östersund

Flyselskaber Stockholm Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Søg efter flybilletter Stockholm Östersund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt