Stockholm
Rejs direkte til Uppsala med bus, tog
Uppsala
Se priser

Hvordan kommer man fra Stockholm til Uppsala?

Planlægger du at rejse til Uppsala fra Stockholm og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Stockholm til Uppsala på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Stockholm og Uppsala, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Stockholm og Uppsala på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Stockholm-Uppsala-rejse.

På din rejse fra Stockholm til Uppsala har du flere transportmuligheder

Bus fra Stockholm til Uppsala

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Stockholm til Uppsala, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Stockholm Uppsala

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Stockholm Uppsala-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Stockholm til Uppsala, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Stockholm Uppsala

Afgangsby
Stockholm
Sverige
Destination by
Uppsala
Sverige
Afstand
63 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Stockholm Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala
Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Uppsala med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Uppsala med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Stockholm og Uppsala, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Stockholm og Uppsala med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Stockholm og Uppsala

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Stockholm til Uppsala?
Service om bord Moderne busser mellem Stockholm og Uppsala er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Stockholm og Uppsala kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Stockholm til Uppsala?
Tilgængelighed Togstationerne i Stockholm eller Uppsala ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Stockholm-Uppsala-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Stockholm? Hvor ankommer jeg i Uppsala?

Afgangsstationer for busser i Stockholm

Stockholm
Kort
Karolinska institutet
Kort

Afgangsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Uppsala ankomst busstationer

Uppsala Business Park
Kort
Uppsala Stationsgatan
Kort
Uppsala Ekonomikum
Kort
Uppsala Studentstaden
Kort
Uppsala Flogsta väg 55
Kort

Ankomststationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Kort
Søg efter Stockholm Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala

Bus Stockholm Uppsala

De fleste busser mellem Stockholm og Uppsala er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Varigheden af busrejsen mellem Stockholm og Uppsala varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Uppsala på din rejsedato.

Busser mellem Stockholm og Uppsala har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Stockholm Uppsala

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Stockholm Uppsala

Tog Stockholm Uppsala

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Stockholm til Uppsala. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Stockholm og Uppsala.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Stockholm til Uppsala afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Uppsala er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Stockholm til Uppsala mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Stockholm til Uppsala

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Stockholm Uppsala
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt